› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 06.07.2012

Desenleri nasıl karıştıralım?

Bu yaz her şey cesur olmakla ilgili... Neon ayakkabılar, grafik ve asimetrik siluetler, dikkat çekici desenler birlikte 2012 yaz stilini oluşturuyorlar. Peki, bu desenleri nasıl karıştıralım?

Farklı desenleri birlikte giymek ve zıtlıklardan ahenk yakalamak biraz cesaret biraz göz işi. Eğer beceremezseniz, ortaya felaket kombinler çıkabilir ama bu desenleri ustalıkla bir araya getirirseniz, değme trendsetter'lara taş çıkartırsınız.

Desenleri nasıl karıştıralım?

Yani, bu desen işinin özeti şu: Ya hep ya hiç!



Peki, desenleri nasıl karıştırabiliriz?



Aynı renk ailesini kullanın
Alt-üst farklı desenler kullanacaksanız, aynı renk ailesine sadık kalın. Böylece desenleri birbirleriyle daha iyi koordine etmiş olursunuz. Nötr renklerle işe başlayın, desenleri karıştırma konusunda daha yaratıcı olduğunuzu düşündüğünüz zaman diğer parlak renklere geçebilirsiniz.

Desenlerin ölçüsü
Desenleri karıştırmada, ölçek çok önemli. Karışık baskıların birlikte iyi görünmesi için, büyüklüklerinin veya ölçeklerinin aynı olması gerekir. Puantiyeli veya çizgili giysileri kombine ederek başlayın. Bu desenler daha basittir. Bunlardan sonra daha karmaşık olanlara geçersiniz.





Dolce & Gabbana'nın tasarımlarına bakabilirsiniz. Basitten karmaşığa giderken size kombinler konusunda ilham verecektir.




Siyah?
Siyah nötr ve klasik bir renk ama desen karıştırma olayında fazla baskın kalacağı için, onu tek başına kullanmak akıllıca olur. Siyah bir üst seçin ve altına hayatta gördüğünüz en iddialı desenden bir alt giyin.

Örneğin, Emilio Pucci, siyah üst ile iri desenli maksi etek kullanmış.

Düz renk bir parça ekleyin
Çok fazla karışık desen kullandıysanız, göz yormaması için bu kombindeki parçalardan birine düz renk katın. Örneğin, blazer ceket ya da mini hırka.

Aksesuvarlar
Desenlerin karmaşasını dengelemek için düz renk aksesuvarlar seçmelisiniz. Aynı şekilde düz renkli çanta ve ayakkabı ideal olur.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER