› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 02.09.2013

En rüküş ünlüler

Giydikleriyle eleştiri oklarını her daim üzerine çeken en rüküş ünlüleri Pudra.com'da bir araya getirdik; en rüküş olanını seçmeyi de size bıraktık! Pudra.com en kötü giyinen ünlüleri sunar!

Getty Images Turkey

Stiline hayran olduğumuz ünlüler kadar, bizi her seferinde şaşkınlığa uğratacak kadar rüküş olmayı başarabilenleri de takip etmeden duramıyoruz. Kimi yıllar içinde rüküşlüğüne rüküşlük katarken, kimi geçmişte yaptığı yanlış tercihleri gün geçtikçe biraz olsun yumuşatabilmiş durumda...

Rüküşlük denince bir de tercih meselesinden bahsetmek lazım... Rüküşlüğü, giydikleriyle her daim eleştiri oklarını üzerine çekmeyi tercih eden ünlüler var. Bu isimlere örnek olarak Nicki Minaj ve Björk'ü verebiliriz.



Bir de ne yapsa yine de rüküşlüğün ağına düşenler var. İşte biz Pudra.com olarak en çok onlara üzülüyoruz. Yıllar boyu her türlü kötü sözü duymaktan bıktıklarına eminiz; ama elden bir şey gelmiyor. Kırk yılda bir de olsa olumlu eleştiri aldıkları gün evlerinde bayram havası estirdiklerini tahmin etmek çok da zor değil!



Gelin şimdi giydikleriyle her daim eleştirilen ünlü rüküşleri inceleyelim... En kötü giyinen ünlüleri görmek için tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2