› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 20.01.2012

Gitti deri, geldi metal kemerler!

2012 İlkbahar Yaz moda trendleri çoktan belli oldu. Yeni sezonun aksesuvar trendleri arasında en hoşumuza gidenlerden biri de metal kemerler...

Önümüzdeki sezon nelerin moda olacağını biliyoruz. Yeni moda trendlerine eşlik eden aksesuvarlar arasında en beğendiğimiz ise metal kemerler oldu.

Gitti deri, geldi metal kemerler!

Son birkaç sezondur 40'lar ve 60'ların modada estirdiği fırtınadan dolayı ince kemerleri bolca kullanmıştık zaten, bu yeni nesil kemerler de başka bir çağın temsilcisi oldu. Geçmişten, ileri geleceğe atladık.

Metal, sizde de uzay çağı/gelecek duygusu uyandırmıyor mu?







Altın, gümüş ve bronz rengi metal kemerler, hem modernizmin bir yansıması ama aynı zamanda antik çağa da bir gönderme sanki...

Bronz ve altın aksesuvarların kullanıldığı eski çağ resimlerini gözünüzün önüne getirin, hak vereceksiniz.










Peki, bu metal kemerleri nasıl kullanacağız?



Maksi eteklerle
Maksi etekler geçen kıştan bu yana epey gündemde, yeni sezonda da öyle olacak. Yüksek belli uzun eteklerinizin beline kullandığınız eksesuvara göre bu kemerlerden kullanabilirsiniz.

Metal kemerlerin incesini kullanın. Kalın olanları zaten pek göremeyeceğiz ama orta kalınlıkla ve ince olanlar arasından ince olanları çok zarif görünüyor.













Karıştırın!
İnce 2 tane kemeri birlikte kullanabilirsiniz. Hatta ikisi de farklı renkte olabilir. Biri altın renkli, biri gümüş... Çok sofistike bir görünüm yakalarsınız.

Kalem etekler, yüksek belli pantolonlar ve kazakların üstüne kullanabileceğiniz bu kemerleri tek başına kullanmaya özen gösterin. Asla aynı materyalden çanta, takı ve kemer üçlüsünü birarada kullanmayın. Çok fazla kaçabilir...









Seren PAK


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER