› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 18.11.2015

Giyecek bir şey bulamayanlar için stil önerileri

Sabahları dolabınıza dakikalarca bakıp giyinecek bir şey bulamıyorsanız her dolapta bulunan parçalar ile hazırladığımız stil önerilerine mutlaka göz atın.

Dolabınız kıyafetle dolu olduğu halde bazen giyinecek bir şeyler bulamıyor musunuz? Hiçbir kıyafetin içinde kendinizi iyi hissetmiyorsanız ve yeni giysilere ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız bir daha gardırobunuza bakın. Belki de dolabınızda bulunan parçalar ile yepyeni kombinler yapabilir ve bunları zevkle giyinebilirsiniz.

Giyecek bir şey bulamayanlar için stil önerileri

Pudra.com olarak herkesin dolabında bulunan temel parçaları kullanarak birbirinden şık, 2015-2016 Sonbahar-Kış trendlerine uygun stil önerileri hazırladık. Yaz aylarında hazırladığımız giyecek bir şey bulamadığınız günler için stil önerilerini hatırlayanlar, bu kez sonbahar kombinlerinden ilham almaya ne dersiniz?
 

Sade şıklık

Deri etekler birkaç sezondur oldukça moda. Neredeyse herkesin dolabında siyah deri etek bulunuyor artık. Füme triko, siyak topuklu gibi son derece basit ve sade parçalar ile eteğinizi kombinleyerek oldukça şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Bu koyu renk kombinasyona açık renk bir trençkot hareket katabilir ve zarif bir kolye ile anında şık görünebilirsiniz.
Giyecek bir şey bulamayanlar için stil önerileri
Kazak: J Crew 1.050 TL, Etek: Mango 89 TL, Ayakkabı: Gianvito Rossi 1.750 TL, Trençkot: Zara 329 TL, Kolye: Accessorize 75 TL.
 

Beyazın asaleti

Açık renkli parçaları seviyorsanız dolabınızda en az bir adet beyaz triko ve beyaz pantolon bulunacağını düşünüyoruz. Son zamanlarda çok moda olan açık renk topuklular da neredeyse hepimizin gardırobunda mevcut. Açık renklileri genellikle koyular ile kombinlemeye alışkınız, ama farklı bir hava yaratmak ve yepyeni bir kombin denemek için açık renkli bu parçaları bir arada kullanabilirsiniz. Üzerine alacağınız krem veya bej tonlarında bir ceket ya da mont da kıyafetinizi tamamlayabilir.
Giyecek bir şey bulamayanlar için stil önerileri 1 
Triko: Helmut Lang 1.300 TL, Pantolon: Chloe 1.600 TL, Ayakkabı: Jimmy Choo 1.740 TL, Ceket: Zara 329 TL, Clutch: Koton 29 TL.
 

Sportif şıklık

Dolabınızdan herhangi renkte bir kazağı, içine uzun bir gömlek giyerek kullanabilir ve bu şekilde birçok farklı yeni kombin yaratabilirsiniz. Bu ikiliyi dar bir pantolon ya da tayt ile tamamlayabilir, altına giyineceğiniz spor ayakkabı ile de hem dinamik hem de çabasız bir şıklık elde edebilirsiniz. Bu kombine en çok uyum sağlayacak çanta ise büyükçe bir kol çantası ya da omuzdan askılı bir model olacak.
Giyecek bir şey bulamayanlar için stil önerileri 2
Triko: Michael by Michael Kors 1.150 TL, Gömlek: İpekyol 129 TL, Pantolon: H&M, Ayakkabı: New Balance 295 TL, Çanta: Beymen 375 TL.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER