› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 15.02.2012

Grafik desenleri nasıl giymeliyiz?

Grafik baskılar: Cesur, eğlenceli ve şımarık! Ancak doğru parçaları karıştırmayı bilmiyorsanız, o zaman bu deseni kulllanmak zor olabilir. Peki, grafik desenli kıyafetleri nasıl giymeliyiz?

Grafik baskılı kıyafetler giymek için zor bir seçim olabilir ama bu modern deseni illa kullanmak istiyorsanız, öncelikle bilmeniz gereken 2 nokta var: Vücut şekliniz ve grafik baskıyı kıyafetinizin neresinde kullanmanız gerektiği.

Grafik desenleri nasıl giymeliyiz?

Etek ve eşarplarda/fularlarda küçük grafik baskıları tercih edin. Aslında grafik baskıda kural çok basit: Saklamak istediğiniz yerde küçük ve yoğun desen, öne çıkarmak istediğiniz veya dengede tutmak istediğiniz bir yeriniz varsa, büyük ve dikkat çekici desen kullanın. Çünkü grafik desen her zaman ilgiyi bulunduğu yere toplar, buna dikkat edin.

Şimdi gelelim vücut tiplerine göre grafik deseni kullanma sanatına:








Geniş kalçalarınız varsa
Üst kısmınızda grafik desen kullanın. Altınızda desensiz bir parça olsun. Desenli bir bluz ya da gömlek, geniş kalçaları ve dar üstü dengeleyecektir.

















Beliniz kalınsa
Deseni yine üstünüzde kullanın. Koyu renkli şort ya da etek ile bacaklarınızı göstermekten çekinmeyin. Odak noktasını değiştirmiş olursunuz. Belinizin kalınlığı dikkat çekmez.















Kum saati şeklinde vücudunuz varsa
İri şekilli grafik desenlerden kaçının. Yoğun ve küçük desenlileri tercih edin.

















Vücut hatlarınız düz ise
Parlak ve iri desenli grafikleri seçebilirsiniz. Üstünüze oturan modellerden kaçının. Alt-üst farklı desenli elbiseler hatlarınızı daha kıvrımlı gösterecektir.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER