› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 05.03.2012

Güzel ve çirkin: Pijama modası

Pijamalarla sokağa çıkarsak ne olur? Evet, doğru duydunuz; pijama modası ile karşı karşıyayız! Pijama pantolonlar modanın ve modacıların yeni gözdesi.

Moda olan her şey güzel mi? Ya da güzel olan her şey moda mı olur? Bu sorunun cevabı çok net olarak: Hayır. Özellikle 2012 İlkbahar Yaz trendlerinden biri olan pijama modasını görünce, "eyvah, bunu da mı görecektik!" diye bir hisse kapıldım. Sonra bu his yerini, "olabilir, neden olmasın"lara bıraktı. İşte, moda böyle bir şey! Başta yadırgadığınız her trende -mutlaka ama mutlaka- er ya da geç alışıyorsunuz, kabulleniyorsunuz ve hatta uyguluyorsunuz.

Güzel ve çirkin: Pijama modası



Kumaşları, formları ve desenleri pijamaya benzediği için pijama pantolonlar ya da pijama elbiseler dediğimiz bu parçalar, rahat olmaları ve kullanım kolaylığı nedeniyle yurtdışında çoktan tutuldular bile. Pijama modası, bizde de yavaş yavaş sokağa dökülmeye başladı.

TopShop ve Zara'da bu tarz pantolonlara rastlayabilirsiniz.




Louis Vuitton, Salvatore Ferragamo, Adam, Michael Kors gibi çok ünlü tasarımcıların 2012 İlkbahar Yaz koleksiyonlarında da pijamaları görmek mümkün. Elbette pijama dediysek, bunlar evde giydiklerimizden değil; sokağa uyarlanan, modern ve şık pijamaya benzeyen giysiler.




Kışın kazaklarla gördüğümüz pijama pantolonları, yazın bol ve çiçekli versiyonlarıyla göreceğiz.

Pamuklu ve keten hatta penye pijama pantolonları sandaletler ve basit tişörtlerle tamamlayacağız. Yazın kavurucu sıcaklarında bu kombin formanız olabilir, demedi demeyin!

Gece çıkarken de, kumaşı daha parlak ve ipek, saten gibi olanları ise topuklu ayakkabılarla birlikte giyeceğiz.



Gördüğünüz gibi, olmaz olmaz demeyin. Söz konusu moda olunca, pijama bile çok moda olabiliyor!







Seren PAK


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER