› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 13.08.2012

Hafta sonu için en güzel stiller

Yazın yapacak çok şeyimiz ve her yere uygun şekilde giyinecek bir sürü alternatifimiz var. Piknikte, konserde, yemekte kısaca hafta sonu için seçtiğimiz en rahat stiller Pudra.com'da.

Yazın hafta sonu gezmek için bir sürü alternatifimiz var, zamanla yarışıyoruz haliyle. İki güne bir sürü program sıkıştırıyoruz, bu arada ne giyeceğimizi düşünmek için vakit harcamak da ayrı bir dert. En iyisi bu işi önceden planlayalım dedik, hafta sonu için çeşitli yerlere uygun farklı kombin önerileri hazırladık.

Hafta sonu için en güzel stiller

Burada en önemli kural: Giysilerin rahat olması. Bu da şu demek: Her şey konfor üzerine kurulu. Mini elbiseler ve çok dar kıyafetler yok. Topuklu yerine sandaletler var. Güneşe karşı mutlaka şapka da var.

Şehirde alışveriş turu








Kırmızı, beyaz ve mavi... Şehirde şık bir alışveriş turu için en iyi hafta sonu kombinasyonlarından. Üstelik "pin-up" havasından dolayı da seksi!








Pikniğe giderken









Kot şort ya da kot şort tulum, piknik için en rahat giysi. Tulumun altına renkli bir spor ayakkabı da giydiniz mi tamamdır.









Romantik buluşmalar için







Özel bir buluşma için hem şık hem rahat hem de tarz sahibi bir görünüm. Hem gündüz vakti yaz sıcağında abartmamış olursunuz.











Kız arkadaşlarla yemek






Keyifli, bol dedikodulu, şen şakrak bir hafta sonu "kızlar buluşması" için daha iyi bir kombin düşünülemez. Yemeğe gidin, sinemaya gidin, deniz kenarına inin, nasıl isterseniz...


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER