› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 13.12.2013

İndirimde kaçırmayın, gelecek yıl da giyin

İndirimler başladı. 2014-2015 Sonbahar Kış sezonu için şimdiden yatırım yapın ve gardırobunuza mutlaka birkaç “altın” parça ekleyin. Pudra.com gelecek yıl da çok popüler olacak en iyi dore parçaları seçti.

Bu sezon dorelerin hemen her koleksiyonda yer aldığını gördük. Altın işlemeler, payetler, baskılar ve zincirler adeta karalara bürünen moda dünyasından gözümüzü, gönlümüzü aydınlığa çıkaran bir güneş oldu. Altının sefası sadece bu sezon sürmeyecek elbette. 2014 İlkbahar-Yaz sezonunda da gardıroplarda baş köşeyi tutacak. Üstelik gelecek yıl sonbahar kış sezonunda da bolca göreceğiz.

Sadece gece kıyafetlerinde dore rengi kullanıyorsanız, artık daha cesur olmanızın zamanı geldi! Çünkü 2014 Sonbaharı'nda dore, gündüz şıklığının bir parçası olacak. Tasarımcılar altın tonlarını kullanmayı çok seviyor anlaşılan çünkü 2014 Sonbahar kreasyonlarında ve kapsül koleksiyonlarında en çok kullanılan renkler arasında yine dore var.

Paris, Londra, New York ve Milano defilelerinde dore sadece işleme ve payet gibi detaylarda görünmekle kalmayıp, ışıltılı, parlak ve efekt veren yüzeyleri de sardı. 2015 Kış sezonunda isterseniz baştan aşağıya güneş gibi parlayıp futürist bir tarza sahip olabilirsiniz, isterseniz klasiklerden vazgeçmeyip siyah elbisenizi yine dore takı, ayakkabı ve çantanızla tamamlayabilirsiniz. Tercih sizin! Ama Pudra.com'un önerisini de göz ardı etmeyin: Altın kurallara uyun ve kendinize yakıştırdığınız kadarıyla altınlara bürünün.

Şimdi gelin bu sezondan seçtiğimiz en iyi dore parçalara bir göz atalım. İndirimde kaçırılmaması gerekenler dore parçalar'ı inceleyip en beğendiklerinizi hemen alın, önümüzdeki tüm sezonlarda giyin. İster ilkbahar yaz sezonunda isterseniz de gelecek sonbahar kışta...



Gücün sembolü güneşle anılan dore rengin bu kadar tercih edilmesinin sebebi kadınların kendini dore kıyafetler içinde güçlü, zengin ve gösterişli hissetmesi olabilir mi? Ve tabii güneş gibi sıcacık! Bizce kesinlikle öyle...
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2