› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 24.02.2010

İşyerinde şık olmanın kuralları

Ofiste şık görünmek için bütçenizi sarsmaya gerek yok! Gardırobunuzdaki temel parçaları doğru kullanmayı bilmelisiniz.

Çalışıyorsanız ve evde de sizi bekleyen sorumluluklarınız varsa, her zaman bakımlı görünmek fazla zorlayıcı ve zahmetli olabilir. Fakat biliyorsunuz ki, işyeri bahane kabul etmez! Her daim iyi görünmek zorundasınız. Fazla vakit ve nakit harcamadan iş yerinde bakımlı görünmek o kadar da zor değil aslında. Gardırobunuzu keşfetmelisiniz öncelikle...

İşyerinde şık olmanın kuralları

Elinizdekileri iyi değerlendirirseniz hem modayı yakalayabilir hem de geniş bir gardıroba sahip olabilirsiniz. Şıklığınızla iş yerinde göz kamaştırabilmeniz ve bütçenizi koruyabilmeniz için işte birkaç tüyo:




Bir pantolon, bir gömlek bütün mesele bu!
Dolabınızda mutlaka temiz bir beyaz gömlek ve siyah bir kumaş pantolon bulundurun. Siyah pantolon her zaman durumu kurtarır! Üzerini bir gömlek, şık bir bluz ya da merserize bir kazakla tamamlayabilirsiniz. Kalın kemerler ve kısa hırkalar da siyah pantolon ile kombinleyeceğiniz diğer detaylar.
Etek, pantolon veya kotlarınızın üzerine giyeceğiniz beyaz gömlek ise hem klasik hem de spor bir görünüm kazandırır. Beyaz gömleği yüksek belli siyah pantolonla ya da kalem eteklerle giyerseniz, sezon modasını da tam kalbinden yakalamış olursunuz.

Çok düşük belli ve dar pantolonlar, fazla mini etekler işyerinde giymek için pek uygun olmayabilirler.









Ayakkabı seçimi
Ayakkabınızın her zaman boyalı ve temiz olmasına özen gösterin. Fazla topuklu, seksi ve iddialı modellerden kaçının. Ayakkabı alırken kaliteli olmasına dikkat edin. Az ve öz mantığı... Unutmayın, ayakkabı çok önemli bir tamamlayıcıdır.

Joker parça: Siyah elbise
Gardırobunuzda klasik kesimli, diz altı, siyah kolsuz bir elbiseniz olursa çok rahat edersiniz. Aynı siyah elbiseyi duruma göre bele oturan bir ceketle, ince bir hırkayla ya da işlemeli bir şalla kullanarak farklı tarzlar elde edebilirsiniz. Hem gündüz ofiste, hem de akşam iş davetinde...


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER