› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 12.07.2013

Kate Middleton'ın hamilelik stili

Stil ikonları dosyamızda bu kez Kate Middleton'ı ağırlıyoruz. Hamile olmasına rağmen tarzından ödün vermeyen güzel düşesin stiline gelin birlikte bakalım...

Getty Images Turkey

Çok sevdiğimiz Lady Diana'nın büyük oğlu Prens William bir gün güzel gözlü bir kızla çıktı karşımıza... Okul aşkı olarak başlayan bu ilişkinin prenses masalına dönüşüp dönüşmeyeceği oldukça tartışıldı. Bir de tabii güzel Kate'in kraliyet ailesine uygun olup olmadığı...

Düğünlerini tüm dünya canlı yayından izledi. Ardından beklenen o soru geldi. Sürekli "Hamile mi?" haberleri yer aldı basında. En sonunda saraydan gelen haber, başta İngiltere halkı olmak üzere tüm dünyayı sevindirdi. Kate Middleton hamileydi!

Kate Middleton, başından hamilelik geçen ve bu süreçte aldığı fazla kilolardan dolayı şikayet eden kadınların imrenerek baktığı bir isim oldu. Yandan çekilen fotoğrafları olmasa kimse hamile olduğuna inanmazdı.

Cambridge Düşesi Kate Middleton'ın hamilelik sürecindeki şıklığını yakından incelemeye ne dersiniz?



Dünyanın dikkatini üzerine çeken, hamileyken bile stilinden ödün vermeyen prenses, hamilelik zamanı kendini salan kadınlara iyi bir örnek oluyor. Kendinizi salmayın güzel anne adayları! Hamileyken de stil sahibi ve şık olmanız mümkün!
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2