› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 25.11.2011

Kışın beyaz renk nasıl giyilir?

Kim demiş kışın beyaz giyilmez diye? Giyilir, üstelik de çok "cool" olur! İşte, kışın "beyaz" giyinmenin en tarz 3 yolu Pudra.com'da.

Kuralları unutun; beyaz sadece yaz rengi değildir! Kışın da beyaz renk giysiler giyilir. Bu sezon podyumlarda ve ünlülerin üstünde çok fazla beyaz kombin görüyoruz çünkü "beyaz" bu kışın "hot trend"lerinden biri!

Kışın beyaz renk nasıl giyilir?

Yaz ve kış arasında "beyaz" renk açısından farklar var elbette. Kış beyazı çok daha lüks; kar beyazı yerine krem ve vanilya rengini kullanıyoruz. Ve bu renkler kaşmir, yün kazak ve hırkalarla çok iyi görünüyor. Üstelik beyaz kış gardırobunuza "cool" bir görünüm katmak için harika bir renktir.

İşte, kışın beyaz giyinmenin en tarz 3 yolu:

1) Beyaz pantolon
Kışın beyaz kot çok şık olabilir. Sarah Jessica Parker gibi soğuk kış şartlarına uygun bir kombin ile doğru şekilde giyinebilirsiniz: Güzel bir hırka veya kazak+çizme.
























2) Beyaz elbise
Beyaz elbiseyi yaz-kış sevenlerdenim. Ama tek farkla; kışın beyaz giydiğimde kesinlikle ten görünmemeli! Kışın beyaz elbise giydiğinizde opak bir çorap mutlaka giyin. Siyah kalın çorap idealdir. Altına da koyu renk ayakkabı, o da süet veya nubuk olursa süper olur. Ginnifer Goodwin'in stili ideal kış kombinini oluşturuyor. Bu kombine siyah bir ceket de ekleyebilirsiniz.
























3) Beyaz palto
Hiçbir şey beyaz bir kaban kadar lüks görünmez. Julianne Hough, skinny kot pantolon ve dize kadar uzanan çizmeleri ile mükemmel bir kombin oluşturmuş.



POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER