› 
 › 
Pudra.com 30.05.2012

Neon ayakkabı giyme kılavuzu

Neon renkler sardı dört bir yanımızı! Bu yaz pastel tonlar ön planda olsa da, dikkat çekici neonlardan pek fazla uzaklaşamıyoruz ve en çok neon renkli ayakkabıları tercih ediyoruz. Peki, bunları nasıl kombinlemeliyiz?

Yaz demek, renk demek! Gökyüzü, tabiat, çiçekler, deniz... Parlak ve neşeli olan ne varsa, üstümüzde taşımak istiyoruz bu mevsimde. Pastel tonlar bu sezon baskın olmasına rağmen, pek çok kadın hala neon parçalardan vazgeçemiyor.

Neon ayakkabı giyme kılavuzu

Neon giysiler size çok fazla geliyorsa, neon ayakkabıları deneyebilirsiniz. Ünlüler de öyle yapıyor. Neon ayakkabıları sadece aksesuvarlarla kombinleyip, ortaya çok şık kombinler çıkarabilirsiniz.



Neon ayakkabıları nasıl giymeliyiz?

1) Bu sezon baştan ayağa tek renk giyinmek pek moda. Üstelik bu şekilde seçim yapmak çok kolay. Üstünde fazla düşünmeye gerek olmayan, kurtarıcı bir kombin. Sarıya sarı, pembeye pembe gibi. Evet, bu çok iddialı ama gece kullanılabilir. Neden olmasın? Bu görünüm çok abartılı geldiyse, kıyafetinize nötr bir çift aksesuvar ekleyebilirsiniz.

2) İki farklı neon rengi birlikte kullanabilirsiniz: Pembe ayakkabı ve yeşil elbise gibi. Cesur olun!

3) Neon ayakkabınızı solgun ve daha az etkileyici renklerde bir kıyafet ile tamamlayabilirsiniz. Koyu renk de olabilir. Bu, oldukça güvenli ve garantili bir seçimdir. Zaten ünlüler dahil, çoğunluk bu şekilde kombin yapmayı tercih ediyor.

4) Neonları nötr tonlarla eşleştirin. Neon ayakkabıyı, siyah, beyaz ve ten rengi giysiler ile birlikte kullanabilirsiniz. Bu kombinin her ortamda kullanılabilirliği vardır.

5) Neon ayakkabıyla trendi görünmenin bir başka yolu da, jean ile kullanmak. Üstüne basic bir tişört ile gündüz şıklığı yaratabilirsiniz!


Neon renklerle aranız iyi değilse ve trende uymak istiyorsanız, işe önce ufak tefek aksesuvarlar ile başlayabilirsiniz. Neon renkli bir bileklik güzel bir başlangıç olur. Bu renklere ısındığınızda ise kesinlikle bir ayakkabı almanızı tavsiye ederiz! Sonra asla vazgeçemeyeceksiniz...


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER