› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 23.12.2015

Ofis ve hafta sonu için kışlık stil önerileri

Soğuk havalarda işe giderken ya da hafta sonunda ne giyineceğinize karar vermekte zorlanıyorsanız kışlık stil kombinlerimize göz atabilirsiniz.

Aralık ayının sonlarına geldik ve havalar iyice soğumaya başladı. Hem soğuk hem de güneşli olan bu günlerde kıyafet seçmekte zorlanıyoruz. Bu tip zamanlarda kış kombinleri yapmakta zorlananlara hem ofis hem de hafta sonu için stil önerileri hazırladık. Kombinlerdeki beğendiğiniz ürünleri satın almak için altlarındaki ürün kutucuklarına tıklamanız yeterli.

Ofis ve hafta sonu için kışlık kombinler
 

Ofis günleri

Ofis kıyafetiniz için yünlü bir elbise seçebilir ve kışın soğuklarından korunmak için kat kat giyinmekten kurtulabilirsiniz. Kışa en çok yakışan kahverengi ve haki tonlarını kombinleyerek bir renk harmonisi oluşturun. Son olarak sade ama dikkat çekici bir aksesuar ile stilinizi tamamlayabilirsiniz.
Ofis ve hafta sonu için kışlık kombinler




















KOMBİNDEKİ ÜRÜNLER
{urun[505,1019,372,654,524,373]}
 

Hafta sonu stili

Hafta sonu dışarı çıkarken giyilebilecek en rahat kombin yünlü bir kazak ve jean pantolon. Üzerine giyeceğiniz kısa bir kaşe mont ve düz bir çizme ile hem rahat hem de şık bir hafta sonu stiline sahip olabilirsiniz. Kıyafetinize hareket katmak için sezonun favori aksesuarından olan tüylü bir clutch alın ve sportif güneş gözlükleriniz ile hafta sonu güneşinin tadını çıkarın.
Ofis ve hafta sonu için kışlık kombinler




















KOMBİNDEKİ ÜRÜNLER
{urun[383,416,645,889,438,491]}


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER