› 
 › 
08.11.2018

Reebok'ın yeni yüzü Cardi B oldu!

Aykırı duruşu ve dünya çapındaki müziği ile büyük hayran kitlesine sahip Cardi B, Reebok işbirliğini Instagram'da "duymayan kalmasın" notu ile paylaştı.

Puma'nın asi model Cara Delevingne, adidas Originals'in Falcon için "çılgın Kardasian üyesi" ve model Kylie Jenner ile anlaşmalarını biliyorsunuz... Peki sizce Reebok kendine nasıl bir yüz seçer? Tabii ki aykırı duruşuyla ve müziğiyle dünya çapında büyük bir hayran kitlesine sahip Amerikalı rapçi Cardi B'yi!

Reebok'ın yeni yüzü Cardi B oldu!

Fark yaratan, cesur ve risk almaktan kaçınmayan isimlerle bir araya gelen Reebok, Cardi B işbirliğiyle öncü ruhunu bir kez daha ortaya koydu. Korkusuz ve sözünü sakınmayan tavrıyla bilinen; 35 milyondan fazla Instagram takipçisiyle kitleleri peşinden sürükleyen Cardi B, Reebok DNA’sıyla tam anlamıyla uyum sağlıyor. 

Cardi B X Reebok işbirliğiReebok Kıdemli Marka Müdürü Sanem Karacan “Cardi B, dünya çapında takip edilen bir rapçi olmasının yanında, bir anne, stil ikonu, kalıpları yıkan, kadınlara ilham veren ve kim ne derse desin kendi yolunu izlemeye cesaret eden bir kadın. Reebok olarak, gerçeklik olgusunu mükemmelliğe, gerçek insanları ise süperstarlara tercih ediyoruz. Bu yüzden güçlü, kendine güvenen ve fark yaratan kadınları rol model olarak seçiyoruz.” dedi.

Reebok, 2000’li yılların başında kadın spor ayakkabısını piyasaya süren ve dönemin cesur hip-hop sanatçılarıyla işbirliği yapan ilk marka olmuştu.

İlgili haberlerimiz: 

Sezonun en iyi sneaker modelleri (2018-2019)
Spor ve rahat kombinlere bir star parça arıyorsanız çözümü sneaker. O halde yeni bir sneaker almadan önce sezonun en iyi sneaker modellerine göz atalım.  

Kylie Jenner adidas Originals Falcon ile buluştu
Adidas Originals yeni sezon modeli Falcon, Kylie Jenner iş birliği ile görücüye çıktı. İşte moda öncüsü iki tarzın birleşimi ile oluşan kampanya detayları.

Sezonun en trend ankle bot modelleri (2018-2019)
2018-2019 sezonunda ayakkabı seçiminde sezon trendini yakalamak istiyorsanız ayak bileği hizasındaki hem şık hem de rahat ankle botlar favoriniz olabilir!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER