› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 06.11.2012

Sezonun en renkli trendi: çiçekli gömlekler

Sonbaharla birlikte veda eden güneşe inat çiçekli gömleklerimizi giyiyor, hava gittikçe soğusa da içten içe çiçek açmaya devam ediyoruz. Pudra.com olarak sezonun en renkli trendini mercek altına alıyoruz.

Çiçeksiz bir doğa olamayacağı gibi çiçeksiz bir sezon da düşünemiyoruz! Yaz aylarında çiçeklendirdiğimiz şortların, eteklerin, tişörtlerin yerini havalar soğuduğunda çiçekli pantolonlar, gömlekler ve ceketlere bırakıyoruz.

Sezonun en renkli trendi: çiçekli gömlekler

Her sabah dolabınızın karşısında ne giysem düşüncesiyle dakikalar harcadığınızı biliyoruz. Pudra.com olarak çiçekli gömleklerin neredeyse her türlü kombine uygun olduğunu hatırlatalım. Dolabınıza mutlaka birkaç çiçekli gömlek eklemenizi öneririz.

İşte 2012-2013 Sonbahar Kış sezonundan sizin için seçtiğimiz gömleklerden bazıları:


Miu Miu / Erdem / Pull&Bear
Çiçekli gömleğinizi düz renk kalem etek ya da klasik kesim pantolonlarla kombinleyerek şık ve elegan bir görünüm yakalayabilirsiniz. Özellikle işe giderken fazlasıyla işinize yarayacak bu kombinle fazla göze batmadan sade bir şıklık elde edeceksiniz.



Style Stalker / Jonathan Saunders / H&M
Çiçekli gömleğinizi hafta sonu sinemaya ya da alışverişe giderken jean pantolonla giyerek daha rahat ve spor bir görünüme kavuşabilirsiniz. Unutmayın, aynı kombini topuklu ayakkabıyla anında şık bir hale çevirmek de sizin elinizde!



Erdem / adL / Mango
Biraz cesaret diyenlerdenseniz, çiçekli gömleğinizi yine çiçek desenine sahip bir pantolon veya etekle kombinleyebilirsiniz. Aynadaki görüntünüz gözünüze biraz karışık gelebilir ama bu kombin podyumdan az önce inmiş gibi trendi görünmenizi sağlayacak.

Çiçeği yalnızca gömleğimde değil giydiğim her parçada görmek istiyorum diyorsanız, 2012-2013 Sonbahar Kış sezonundaki çiçekleri anlattığımız yazımıza mutlaka göz atın.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER