› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 09.04.2012

Şimdi tam trençkot zamanı!

Bahar aylarının en kullanışlı ve en şık giysisi -şüphesiz ki- trençkot. Klasik ve zamansız bir parça olan trençkot bu sezon renklendi de renklendi.

2012 İlkbahar sezonunun trençkotları tam anlamıyla çok renkli, çok havalı ve çok güzel. Klasiklerden sayılan bej trençkotları hepimiz biliyoruz. Onlar dolabımızın demirbaşları zaten.

Şimdi tam trençkot zamanı!

Valentino ise bu klasik renge yeni alternatifler getirmek istemiş olacak ki, renkli renkli trençkotlar tasarlamış bu sezon. Üstelik deriden. Ünlü yıldızların da seçimi hep Valentino olmuş. Haksız da sayılmazlar, trençkotlar harika! Lady Gaga bile ilk defa zevkli bir parçayla görünüyor ünlü modacının sayesinde...



Lady Gaga, zümrüt yeşili trençkotu içinde şaşırtıcı derecede şık! Hayret! Kendisine bu konuda başarılarının devamını bekliyoruz elbette...

Rachel Zoe, turkuvaz mavi bir trençkot giymiş. Aynı renkten bir trençkot bu sene Burberry'de de var. Londra'daki Burberry defilesine izleyici olarak katılan Ebru Şallı giymişti. Valentino mu, Burberry mi? Bence Burberry'ninki daha şık.

Blake Lively, alengirli kırmızı bir trençkot giymiş. Klasik yoruma aykırı bir görünüm, elbise gibi. Bu gösterişli trençkotu ancak Blake Lively gibi biri taşıyabilirdi zaten.

Rosie Huntington-Whiteley'in üstünde, oldukça basit ve sade bir trençkot var. Kiremit rengi. Tek kelimeyle, "cool" görünüyor.

Renkli trençkotlar arasından favoriniz hangisi? Lady Gaga ve Rosie Huntington-Whiteley'in seçimlerini çok beğendim. Şimdi de klasik şıklıktan vazgeçmeyenlere bakalım, ne dersiniz?



Natalie Portman ve Helena Christensen.



Megan Fox, lacivert trençkotu içinde pek zarif.

Naomi Watts her zamanki gibi çok elegan. Klasikten asla şaşmayanlardan.

Jessica Alba'nın sarı trençkotu ise tam bahara uygun bir seçim! Enerjik, neşeli ve sevimli.




Seren PAK


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER