› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 08.09.2015

Sonbahar tatili valizinizde neler var?

Bayram tatili yaklaştıkça tatil planları yapmaya başladık. Daha şık bir tatil için stil önerilerine ihtiyacınız varsa haberimize buyurun!

Yaz hiç bitmesin dediğimiz noktada bayram tatili kurtarıcımız oldu bu sene. Sonbaharın ilk günlerine denk gelen bu tatilde rotamızı farklı tipte tatil alternatiflerine çevirebileceğiz. İster deniz kenarı ister şehir yürüyüşleri isterse doğa keşfi olsun, her tip tatile göre bir stil önerimiz var.

sonbahar tatili stili
 

Mavi derinliklere dalmaya!

Denizden kopamıyor ve tatil denildiğinde tek hayal ettiğiniz deniz-kum-güneş üçlüsü oluyorsa bu tatil sizin için son fırsat. Sonbahara girerken son demlerini yaşayan güzel havaların tadını çıkarmak için güneye gidebilir veya başka ülkeleri ziyaret edebilirsiniz. Tatil valizinizi hazırlarken bikinilerin yanında serin akşamlar için bir şeyler almayı da unutmayın. Yeni yerler görmek istiyorsanız Fransız Rivierası’na keşfe çıkabilir ya da güney İtalya’da güneşin tadını çıkartabilirsiniz.
tatil sonbahar 2015 bayram tatili stil moda kombinasyon valiz deniz
Bikini: Lenny 790 TL, Elbise: Mango 169 TL, Hırka: Zara 69 TL, Sandalet: Nine West 129 TL, Çanta: Etincelles 210 TL, Güneş gözlüğü: Alexander McQueen 1090 TL, Bileklik: Yargıcı 39 TL, Pudra: Guarlain 242 TL.
 

Doğanın kollarına!

Kendinizi doğanın kollarına atmak için hiçbir fırsatı kaçırmıyorsanız, bu sonbahar tatili tam size göre! Ormanda trekking'e ya da göl kenarında bir yürüyüşe çıkmak için yanınıza rahat ve sizi farklı iklim şartlarından koruyacak kıyafetlere ihtiyacınız olacak. Valizinizde mutlaka bulundurmanız gereken şeyler rahat spor ayakkabıları ve fazladan birkaç tişört. Bu mevsimde Abant gölü, Ihlara vadisi ya da Likya yolu turu size şahane bir atmosfer sunacaktır.  
doga spor tatil sonbahar 2015 bayram tatili stil moda kombinasyon valiz
Tayt: Nike 109 TL, Tişört: H&M 19 TL, Sweatshirt: Gap 159 TL, Spor Ayakkabı: New Balance 265 TL, Sırt çantası: The White Pepper 335 TL, Şapka: Adidas 45 TL, Güneş gözlüğü: Jeepers Peepers 70 TL.
 

Yeni şehirler keşfetmeye!

Eğer siz de her fırsatta yeni bir ülkeye gitmek, hiç bilmediğiniz bir kentin sokaklarında kaybolmaktan hoşlanıyorsanız tam bir şehir tutkunusunuz demektir. Bu durumda sonbahar tatilinizi geçireceğiniz yepyeni bir ülkenin ilk defa gezeceğiniz sokaklarında sizi hem şık hissettiren hem de oldukça rahat bir tatil valizine ihtiyacınız var. Gündüz gezmeleri için rahat, akşam yemekleri için şık kombinasyonlara elverişli parçaları yanınıza almayı unutmayın! Sonbaharda Roma, Paris ve Viyana sokaklarında kaybolmak harika olabilir.
tatil sehir sonbahar 2015 bayram tatili stil moda kombinasyon valiz

Deri yelek: Desa 899 TL, Bluz: Zara 99 TL, Pantolon: Mavi: 119 TL, Espadril: Aquazzura 1380 TL, Çanta: Michael Kors 1950 TL, Güneş gözlüğü: Le Specs 150 TL, Küpe: H&M 9 TL, Ruj: YSL 98 TL.
 


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER