› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 08.06.2012

Stiletto'ya rahat ve şık alternatif ne olabilir?

Yüksek topukları hepimiz seviyoruz çünkü bacaklarımızı daha ince ve güzel gösterirlerken, kendimizi de seksi hissetmemizi sağlıyorlar. Ancak stiletto'lar bir süre sonra ciddi rahatsızlık verebiliyor. Ama alternatifleri var elbette.

Burberry Prorsum

Dolgu topuklar, yüksek ve ince topuklara harika bir alternatif olarak geldi. Bunlar hem güzel hem şık görünürken, çok da konforlular. Ayrıca bu sezon inanılmaz trendiler!

Bu ayakkabıları daha çok günlük olarak düşünsek de, özel günler için tasarlanmış mükemmel modelleri de var. Özellikle kır düğünlerinde, zemini ince topuklara uygun olmayan şık etkinliklerde, stiletto'lara rakip olabilecek modelleri ile davetlerde tercih edilmeye başlandılar.

Dolgu topukları ünlü yıldızlar nasıl kombin yapmış, bakalım! Tık tık lütfen.
















Derek Lam, DKNY, Carolina Herrera

Espadriller de bu sezon gözde olmasına rağmen, dolgular kadar şık olmadıklarından parti, iş ya da düğün gibi davetler için uygun değiller.





Dolgu topukların en şıkları bu sezon Derek Lam, Burberry Prorsum, Carolina Herrera, Ralph Lauren, Mulberry gibi markalarda var. Açıkçası bizim favorimiz Derek Lam.

Turuncu renkli bu süper şık Derek Lam dolgu topuk ile gece davetlerinin hepsine katılabilirsiniz. Çok zarif ve naif...Pudra.com beğendi!
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2