› 
 › 
05.07.2019

Stilinizle festivallerde fark yaratmanın 4 yolu

Tarzınızla bu yaz festivallerin tozunu attırmanızı sağlayacak kombinleri en moda ürünler arasından oluşturmanın tüyolarını paylaşıyoruz.

Festival sezonu açıldı! Farklı stillerin ön plana çıktığı festivallerde eğlencenin ruhunu tarzınızla yansıtmak kolay hale geliyor. Rahatlığın ve özgürlüğün simgesi olan festivaller stillere de ilham oluyor. Birçok seçenek arasından karar vermek zorlaşsa da GLAMI Türkiye, tercihlere göre farklı kategorilerde ve indirimli fırsatlarla birçok markayı kullanıcıların beğenisine sunuyor. Avrupa’nın en ünlü moda arama motorlarından GLAMI Türkiye, festival tarzını tamamlayıcı olmazsa olmaz tüyoları Pudra.com için bir araya getirdi.

Stilinizle festivallerde fark yaratmanın 4 yolu

1. Bohem detaylar ile rahat olun, özgür hareket edin
 
Bohem stil

Bohem tarzı bu sene de festivallerde ön plana çıkmaya devam ediyor. Rahatlığın ve özgürlüğün simgesi olan bu stile yalnızca birkaç parça ile sahip olabilirsiniz. Bol kesim kumaşlar, uzun desenli pantolonlar veya elbiseler ile trendi yakalamak oldukça kolay. Böylece hem rahatlığı hissedebilir hem de bohem tarzınızla festival ruhunu yaşayabilirsiniz.

GLAMI Tüyosu: 
 
ipli sandalet festivale uygun ayakkabı

Festivalin rahatlığına uyum sağlayacak en önemli şey ayakkabılar. Topuklu ve ayağınızı zorlayan ayakkabılar yerine, bohem stilinizi tamamlayacak ipli sandaletler tercih edin.

2. Metalik akım ile karanlıkta bile parlayın
 
Metalik akım


Akşam festivalleri için ışıklar altında parlamanızı sağlayacak trendlerden biri de pul, payet ve simli detayların desteklediği metalik akım. Metalik bluzların jean pantolonlarla kombinlendiği görünümler, festivallerde hem rahat hem dikkat çekici olmanızı sağlıyor. İster tek tek parçalarla ister yalnız etek yalnız bluz veya tek parça bir elbise ile metalik kombinler yaratabilirsiniz. İddialı olmayı sevmeyenler ise metalik aksesuarlarla festival tarzına uyum sağlayabilir.

GLAMI Tüyosu: Metalik parçaları kullanırken daha sade kalıplar tercih etmeniz ve kombininizde spor bir parça bulundurmanız stilinizi daha rahat taşımanızı sağlar.

3. Gözlüksüz çıkmayın
 
Gözlüksüz çıkmayın


Gözlük son dönemde sabah akşam fark etmeksizin tarzı tamamlayan bir aksesuar görevi görüyor. Bu yaz festivallerde, günün her saatinde kullanabileceğiniz büyük vintage görünümlü, wayfarer tarzı olanlar, aviator ya da yuvarlak güneş gözlükleri tercih edebilirsiniz. Ayrıca renkli camlı zamansız gözlükler de sizi farklılaştıracak.

GLAMI Tüyosu: Dağınık ve öylesine şekil verilmiş saçlarla yuvarlak renkli camlı gözlükler her tarza uygun bir tamamlayıcı oluyor.

4. Takılarınızla fark yaratın
 
Takılarınızla fark yaratın

Tarzınıza hareket katmak istiyorsanız kollarınızı ve boynunuzu boş bırakmayın. Rengârenk bileklikler ve uzun kolyeler, müziğin ve ritmin akışına uymanızı kolaylaştırıyor. Farklı renk ve modellerde birçok bilekliği beraber kullanarak çok havalı bir tarz oluşturabilirsiniz. Yine kıyafetinizle uyumlu altın zincirler, tahta, metal, renkli, etnik bilezikler, saç bantları görünümünüzü hareketlendirecektir.

GLAMI Tüyosu: Sade bir kombine sahipseniz büyük ve gösterişli takıları tercih edebilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER