› 
 › 
07.11.2018

Victoria's Secret ve Mary Katrantzou buluştu!

Desenlerin kraliçesi olarak bilinen Londralı moda tasarımcısı Mary Katrantzou, Victoria’s Secret ile göz alıcı çok özel bir koleksiyon hazırladı.

İZLE: iÇ ÇAMAŞIRI MODELLERİ👇 
Desenlerin kraliçesi olarak bilinen Londralı moda tasarımcısı Mary Katrantzou, seksi ve çekici stili ile kadınsı ve yenilikçi tasarım estetiğini mükemmel bir şekilde harmanlayan dünyanın önde gelen iç çamaşırı markası Victoria’s Secret ile çok özel bir koleksiyon hazırladı ve yaratıcı tasarım estetiğini feminen ve göz alıcı bir tarzla harmanlayan, eşsiz bir koleksiyon ortaya çıkarttı.

Victoria's Secret ve Mary Katrantzou buluştu!

Londralı moda tasarımcısı Mary Katrantzou, Victoria's Secret ile yaptığı iş birliğini “Victoria’s Secret’ta her şey, kadınların kendilerine güvenmelerini ve daha güçlü hissetmelerini sağlamak ve bunu yaparken de giydiği şeylerle eğlenebilme imkânı yaratmak üzere tasarlanıyor. Bu koleksiyon da eğlenceli ve iddialı olacak.” sözleriyle tanımlıyor.

Bu iş birliği Victoria’s Secret’ın lüks moda markalarıyla yaptığı iş birliklerinin ikincisi olurken, Katrantzou 2018 Victoria’s Secret defilesi için özel bir koleksiyon hazırladı. Victoria’s Secret x Mary Katrantzou kapsül koleksiyonu, hem yılın en büyük defilesi olan Victoria’s Secret Fashion Show’da sergilenecek hem de Türkiye’de dahil olmak üzere tüm dünyada seçili Victoria’s Secret mağazalarında yer alacak.

İlgili haberlerimiz:

​İç çamaşırlarının ömrü nasıl uzatılır?
Çamaşırlarınızın şekli kolayca bozuluyor, birkaç kez giydikten sonra esnemeye başlıyorsa bir yerde hata yapıyorsunuz demektir. İç çamaşırlarınızı daha uzun süre kullanabilmeniz için tavsiyelerimize kulak verin!

​Kıyafete göre iç çamaşırı seçin
Mükemmel bir kıyafet bile içine giydiğiniz yanlış iç çamaşırıyla kötü görünür. Kıyafete göre iç çamaşırınızı seçmelisiniz. Peki, nasıl?

Gelin iç çamaşırı nasıl seçilir?
İç çamaşırı gelinliği tamamlayan modeli gösteren hatta vücuttaki kusurları örten çok önemli bir unsur. İlk gecenizde gelinliği çıkardıktan sonra muhteşem bir iç çamaşırı ile kalmayı kim istemez ki?


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER