› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 20.03.2012

Yaşasın! Sportif kıyafetler artık çok şık!

Fonksiyonel ve sade görünümlü spor kıyafetler, bu sezon mutlaka edinilmesi gerekenler listesinde yer alacak. Çünkü sokak modasında sportif kıyafetler ile boy göstereceğiz.

Sportif moda aslında her zaman bizimleydi. Fakat tasarımcılar rahat giyimi sevdirmek konusunda bugüne kadar pek çaba sarfetmediler açıkçası. Şimdilerde ise rahat kıyafetler son derece trendi ve herkes tarafından oldukça beğeniliyor. Belki de bu olimpiyatlardan gelen bir etkileşimdir ya da başka bir şeyden...

Yaşasın! Sportif kıyafetler artık çok şık!

Sebebi her ne ise, spor görünümlü kıyafetler çok daha flörtöz halleriyle bu yaz moda dünyasına giriş yapıyor.






Alexander Wang, Helmut Lang, Phillip Lim, Rag & Bone, Victoria Beckham ve daha pek çok tasarımcı, sportif kıyafetleri 2012 İlkbahar Yaz koleksiyonlarina dahil ettiler.









Sportif kıyafetlerle bu bahar cok daha rahat, şık ve feminen görüneceğiz. Ayrıca bu kez pek alışkın olmadığımız çok daha seksi bir çizgiyle karşımıza çıkacaklar.







Spor kıyafetlerde üzerinize oturanları tercih edin, bol olanlar geçen sezon modaydı.

İyi ve kaliteli kumaştan üretilmiş olmasına dikkat edin. Örneğin, deri ve ipek gibi.









Bu bahar seçeceğiniz spor kıyafetlerde detaylara dikkat edin. Asimetrik askılı üstler, göz önünde fermuarlar ve tokalar kıyafetinizi çok daha özel kılacaktır. Perforeli deri, kapüşon ve yarışçı üstler trendi görünümü destekleyen diğer ayrıntılar.






























2012 İlkbahar Yaz modasında yer alan spor giyim cok canlı ve kadınsı. Bunun yanı sıra cesur, basit, lüks ve fonksiyonel. Spor kıyafetlerinizin çok amaçlı olduğundan ve farklı parçalarla da kombinlenebileceğinden emin olun.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER