› 
 › 
13.11.2017

Yıldan yıla Victoria Beckham

Yılların eskitemediklerinden olan Victoria Beckham'ın en özel fotoğrafları Pudra.com'da.

Asıl adı Victoria Caroline Adams olan Victoria Beckham, 17 Nisan 1974 tarihinde İngiltere’de doğdu.1991 yılında Laine Tiyatro Sanatları okulunda okudu.

1990'lı yıllarda Spice Girls grubunun üyesi olarak karşımıza çıkan Beckham daha sonra solo müzik kariyerine başlasa da istediği başarıyı moda sektöründe elde etmiştir.
spice girls
Beckham çiftinin ilk çocuğu 1999 yılında dünyaya gelen Brooklyn Joseph'tir. Brooklyn Joseph'in dünyaya gelmesinden birkaç ay sonra David Beckam ile  evlenen Victoria Beckham daha sonra 3 çocuk daha dünyaya getirmiştir.
hamile
Tasarım çizim alanında yetenekli olan Victoria, bir süre mankenlik yaptıktan sonra çok iyi bir tasarımcı olduğunu kanıtlarcasına güneş gözlüğü, çanta ve mücevher tasarımında son derece başarılı olmuştur.
victoria
Yaklaşık 120 milyon dolarlık bir servete sahip olan Victoria ve David Beckham'ın evleri Beverly Hills'tedir. Değerinin yaklaşık 25 milyon dolar olduğu söyleniyor.

Her davette gözlerin aradığı bu mükemmel çift, 17 yıllık evli. 43 yaşında olan Victoria Beckham 1.63 boyunda ve 51 kilo.
v 
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2