› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 11.05.2014

Islak görünümlü cilt makyajı

Göz alıcı, genç ve kolay bir görünüm... Allık ve aydınlatıcıları başrole taşıyan 'ıslak ve şeffaf görünümlü' ciltler, son zamanlarda çok popüler.

Makyajda mat ve donuk bir görünüm artık son derece demode sayılıyor. Yeni trend, aydınlık ve pırıl pırıl bir cildi hedef gösteriyor. Cilt ışığı ne kadar yansıtırsa o kadar sağlıklı ve güzel görünüyor. Bir heykel kadar kusursuz tende, elmacık kemiklerini, burun üstünü ve göz kapaklarını ışıltıyla vurgulamak... İşin tüm sırrı bu!

Ünlü yıldızların taktiği ise şöyle: Fondöten ile pürüzsüzleşen cilt, aydınlatıcı ile ortaya çıkarılıyor. Elmacık kemiklerine, çene altına, burun üstüne hafif bir parlaklık veriliyor. Sonra en üste hafif dokunuşlarla renkli nemlendirici sürülüyor; sadece gerekli olduğu durumlarda T bölgesine pudra uygulanıyor. Böylece yağlı bir his değil, transparan bir makyaj elde ediliyor.



Allıklar ise şeftalimsi pembe rengi... Tercihen krem. Cilt taze ve ışıltılı, dudaklar ise doğal renklerde. Göz kapaklarına veya sadece göz diplerine ise ışıltılı far sürmek yeterli.

Kısaca bu sezon önümüz, arkamız, sağımız, solumuz ışıltı!

Bu makyajı en pratik şekilde şöyle yapabilirsiniz:
Mutlaka sıvı aydınlatıcılar kullanın. Bunları renkli nemlendirici üzerine uygulayarak küçük ışık yansımaları ve sofistike bir ışıltı yakalayabilirsiniz. Çok az bir çabayla ve fazla yoğun olmadan yüzünüze aydınlık katın. Yüzde sıcaklık elde etmek için, iki farklı renkte allık kullanın; daha açık tondaki allığı, koyu tondaki allığın üzerine sürün. Alternatif olarak, benzer iki rengi karıştırabilirsiniz.

Hepsi bu kadar!


Islak görünümlü cilt makyajını hemen deneyin, favori makyaj tarzınız olacak!
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2