Pudra.com 22.08.2011

Cooking&Coaching sağlıklı beslenme workshop'u

Sağlıklı beslenmek ve bunu sürdürebilmek için Cooking&Coaching workshop'unu kaçırmayın! Bu workshop'ta sağlıklı ve bilinçli beslenme ile diyet üzerine kapsamlı bir eğitim alma şansını bulacaksınız.

Yemek kitapları ve Star Gazetesi Köşe Yazarı Aydan Üstkanat ile Wellness koçu Didem Şen Pamuk’un hazırladıkları Cooking&Coaching Workshop’u 9 Eylül 2011 saat 10.30’da meraklılarıyla buluşuyor.

Cooking&Coaching sağlıklı beslenme workshop'u

Aydan Üstkanat ve Didem Şen Pamuk’un bir araya gelerek hazırladığı Cooking&Coaching workshop'unda katılımcılar, sağlıklı ve bilinçli beslenme ile diyet üzerine kapsamlı bir eğitim alma şansını bulurken, bunun sürdürebilmeyi de öğrenecekler. Aydan Üstkanat’ın yeni kitabı “YAP+YE=MUTLU OL” workshop'ta katılımcılara ücretsiz hediye edilecek.

Cooking&Coaching workshop'unda katılımcılar Üstkanat’ın pratik ve sağlıklı bir yemeği hazırlarken nelere dikkat ettiğini uygulamalı olarak görebilecekler. Ayrıca hazırladıkları yemekleri tadarken diyet yapanların vazgeçmekte en çok zorlandığı “atıştırmalık” lezzetleri de çay/kahve ikramıyla deneyebilecekler.

Wellness koçu Didem Şen Pamuk da NLP, davranışçı ekol teknikleri ve koçluk stratejilerinden faydalanarak yarattığı “Sağlıklı Beslenme Okulu”ndan derlenmiş çözümleriyle Cooking&Coaching workshop'unda yer alacak. Pamuk; diyet yapmanın, diyet seçmenin ve uygulamanın ötesinde insan davranışlarını, beyin fonksiyonlarını, duygusal tetikliyecileri içine alan ve hayatın pek çok alanında işlevi bulunan kompleks bir eğitim verecek.

Katılım ücreti 185 TL olan Cooking&Coaching workshop’una kayıt ve ayrıntılı bilgi için workshop@aydanustkanat.com veya info@kiposcoaching.com’dan mail yoluyla ulaşabilirsiniz.

Tarih: 9 Eylül 2011
Saat: 10.30

Yer: 4. Cadde C-161 Acarkent-Kavacık
Telefon: 0532 441 1989


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER