26.12.2018

Farklı bir hediye önerisi: FitChef'ten kişiye özel beslenme

Diyet yemek servisi markası FitChef ile yılbaşında sevdiklerinize gramajı ve içeriği kişiye özel olarak hazırlanan menülerden birini gönderebilirsiniz.

İZLE: KİŞİYE ÖZEL DİYET NEDİR?👇 
Yılbaşında klişe hediyeler vermekten sıkıldıysanız FitChef size ve sevdiklerinize özenli ve düzenli beslenme alternatifleri sunuyor. Ekle-çıkar yaparak kişiye özel malzemeleri seçip özelleştirme imkanı ile kapıya teslim gönderebileceğiniz menülerle sevdikleriniz için detayları düşündüğünüzü gösterebilirsiniz.

FitChef'ten kişiye özel beslenme
 
Diyet yemek servisi markası FitChef yeni yılda da sizinle. Sevdiklerinize, onların en hassas yönlerini bile düşündüğünüzü göstermek için fitchef.com.tr’ye girip gramajı ve içeriği kişiye özel hazırlanan menülerden birini oluşturarak adrese yönlendirmeniz yeterli.
 
Üstelik beslenme danışmanlığı hizmeti ile birlikte alacağınız menülerle yeni yılda sevdiklerinizin kalori kontrolü yapmasını da sağlayabilirsiniz. FitChef’in hijyenik mutfağında özenle hazırlanan nefis yemekleri farklı periyotlarda satın alarak adrese teslim edilmesini sağlayabilir, sevdiklerinizin yanında olamadığınızda bile iyi beslenmelerini düşündüğünüzü gösterebilirsiniz.
 
FitChef
FitChef’in menüleri arasında “Zayıflama ve Dengeli Beslenme”, “Yüksek Proteinli Menü”, “Emziren Anne Menüsü”, “Medikal Menü”  ve “Vejertaryen Menü” de bulunuyor.

FitChef nedir?

İnsanların daha iyi ve daha besleyici yemekler yemeği hak ettiği düşünülerek 2011 yılında İstanbul Etiler’de kurulan FitChef, tüm dünyada başarılı olmuş kişiye özel beslenme anlayışını Türkiye’ye getiriyor. “Herkesin parmak izi farklı olduğu gibi yemesi gereken yemeklerde kişinin özelliklerine göre belirlenmeli ve birbirinden farklı olmalıdır” diyen FitChef, kişiye özel yemekler hazırlıyor. Öncelikle FitChef diyetisyeni ile görüşüp vücut analizinizi yaptırarak beklentilerini paylaşan kişilerin günlük tüketmeleri gereken protein karbonhidrat ve yağ miktarı hesaplanıyor. Diyetisyen ile birlikte sevdikleri yemeklere göre kişiye özel menü oluşturuluyor. Yemekler her gün taze bir şekilde adresinize teslim ediliyor. 

Günümüzde başta profesyonel sporcular ve iş adamları ile dizi/sinema oyuncuları olmak üzere pek çok kişinin temiz, sağlıklı ve lezzetli yemek ihtiyacını gideren Fitchef, Türkiye’nin en çok tercih edilen sağlıklı mutfakları arasında yer alıyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER