25.12.2020

Gökyüzünden şişeye yolculuk: Pürsu

Türkiye’nin en güvenilir doğal su kaynakları Uludağ ve Nazilli’den çıkarılan Pürsu'nun gökyüzünden şişeye yolculuğu...

Dengeli mineral yapısı, yumuşak içimi ve eşsiz tadıyla Pürsu, ilk yudumunda canlılık, sağlık ve tazelik vaat ediyor. Türkiye’nin en güvenilir doğal su kaynakları Uludağ ve Nazilli’den çıkarılan ve pH değeri 7,5 olan Pürsu, vücudunuzun eşsiz dengesini korurken her zaman dinç ve zinde kalmanızı da sağlıyor.

Gökyüzünden şişeye olan yolculuk

Pürsu cam şişeKoç Topluluğu markası Pürsu, en önemli özelliği olan dengeli mineral yapısıyla, günlük mineral ihtiyacını karşılamaya yardımcı oluyor. Dinamik ve renkli dünyasına yenilikçi cam şişe tasarımlarıyla hayat veren Pürsu, eşsizlikten ilham aldığı altı benzersiz kar tanesi gravürünü ve Uludağ’ın kar sularıyla yetişen altı farklı çiçeği şişelerine taşıyor.

Pürsu’nun kaynağı Uludağ’da yetişen yüzlerce çiçek arasından keten, gelincik, obrizya, sıklamen, karanfil ve gentiyana yer veren özgün cam şişeler her anında suyun dinamizmini ve coşkusunu hissetmek isteyenlere özel olarak tasarlandı.

Ödüllü Su Kaynakları Belçika’da yapılan tadım testleri sonucunda Pürsu’nun tüm ürünleri "Uluslararası Tat ve Kalite Enstitüsü (iTQi)" bünyesindeki, dünyanın önde gelen tadım uzmanları tarafından "Dikkat Çeken Tat, Üstün Lezzet Ödülü"nü almaya hak kazandı.

Pürsu özel şişeler
İlgili haberimiz: Yeterince su içmemek strese yol açıyor
Beynimizin yüzde 85'i sudan oluşuyor. Vücut yeterli besin ve su olmadığında stres altında hissediyor. Yetersiz su içmek kişiyi gergin ve stresli yapabilir. İşte su içmenin vücuda 11 faydası!
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2