@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 13.01.2015

Hafızayı güçlendiren mucize besinler

Yaş ilerledikçe zayıflayan hafızayı güçlendirmek ve Alzheimer gibi hastalıkların önüne geçmek bizim elimizde! İşin sırrı ise beslenme programımıza ekleyeceğimiz birkaç besinde... Hafızayı güçlendiren bu besinler Pudra.com’da.

Hafızayı güçlendiren mucize besinler thinskstock dusunme dusunce 1
1/9
Yaşımız ilerledikçe hafızamızın da zayıfladığını inkar edemeyiz. Gittikçe daha zor hatırlanan isimler, sık sık unutulan işler, akılda bir türlü tutulamayan planlar size de tanıdık geliyor değil mi? Tabii bunda sadece yaşın etkisi olduğunu da söyleyemeyiz. Modern hayatın stresinin ve yanlış beslenmenin de bir hayli etkisi olduğunu aslında pek çoğumuz biliyoruz. Özellikle yoğun ve stresli geçen iş hayatlarımız nedeniyle her gün ajandamıza daha fazla not aldığımızı, telefonlarımıza kurduğumuz hatırlatıcıların sayısının da giderek arttığını söyleyebiliriz.

Peki, unutkanlıklarımızı azaltmak ve zihnimizi güçlendirmek için ne yapmalıyız? Aslında çok basit! Beslenme programımıza ekleyeceğimiz birkaç mucize besinle hafızamızı güçlendirebiliriz. Hafızayı güçlendiren bu besinlerle bir an önce tanışmak için okumaya devam edin.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2