02.08.2014

Kendimizi daha iyi hissetmek için ne yemeliyiz?

Gözle görülür bir rahatsızlığınız olmamasına rağmen sağlığınızla ilgili yolunda gitmeyen bir şeyler mi var? Belki de vücudunuzun gereksinim duyduğu bazı gıdaları yeteri kadar almıyorsunuz.

Kendimizi daha iyi hissetmek için ne yemeliyiz? Kendimizi daha iyi 1
1/7
Yeme alışkanlıklarımız değişiyor. Eskisi gibi doğal ürünlere, işlenmemiş gıdalara ulaşmak artık kolay değil. Evimizde seçerek aldığımız ürünlerle pişirdiğimiz yemekler yerine, restoran zincirlerinden ısmarladıklarımızla doyurabiliyoruz karnımızı. Yapılan şok diyetler ve zayıflamak için eksik alınan besinler de vücut dengemizi alt üst ediyor. Doğal beslenme alışkanlıklarımızı yitirdikçe sağlığımız için zaruri olan ihtiyaçlarımızdan da vazgeçiyoruz.

Eksik aldığımız besinler, metabolizmamızı zayıflatıp kendimizi kötü hissetmemize, sindirim sistemimizin düzensiz çalışmasına ve genel olarak sağlığımızı yitirmemize neden oluyor. Metabolizmamızın daha iyi çalışması, bağışıklık sistemimizin güçlenmesi ve kendimizi daha iyi hissedebilmemiz için vücudumuzun ihtiyacı olan bazı besinlere ağırlık vermeliyiz. İşte bu bahsettiğimiz besinler...
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2