13.11.2021

Kışın bağışıklığı güçlendirmenin en etkili yolu: Detoks!

Soğuk havayla birlikte beslenme alışkanlıkları, ruh hali ve metabolizmasını iyileştirmek isteyenler çözümü sağlık ve arınma programlarında buluyor.

İZLE: DETOKSUN FAYDALARI👇 
Soğuk havanın gelmesiyle artan hastalıklarla kişiler çözümü detoks merkezlerinde buluyor. Wellness Program Yöneticisi Gonca Yarımer: “COVID-19’dan ölümlerin %89’u 10 kronik hastalıkla ilişkili. Kısa süreli detokslar ise bağışıklığı güçlendirmede önemli bir rol oynuyor” dedi.

Kışın bağışıklığı güçlendirmenin en etkili yolu: Detoks!

Soğuk havayla birlikte beslenme alışkanlıkları, ruh hali ve metabolizmasını iyileştirmek isteyenler çözümü sağlık ve arınma programlarında buluyor. Wellness Program Yöneticisi Gonca Yarımer ise konuya şu sözlerle değerlendiriyor: “Soğuklar zayıflayan bağışıklık sistemimizi hastalanmaya karşı daha savunmasız hale getirdiği gibi havaların erken kararması ve güneş ışığı eksikliği bizi kış depresyonuna yaklaştırıyor. Bu aşamada kişilerin tüm ihtiyaçlarına hitap eden arınma ve yenilenme programlarında özel çözümler sunuluyor” dedi.

“COVID-19’dan ölümlerinin %89’u 10 kronik hastalıkla ilişkili”
Arınma ve yenilenme programlarının kronik hastalıkların etkilerinin azalmasını sağladığını dile getiren Gonca Yarımer, “COVID-19’dan ölümlerinin %89’u temel 10 kronik hastalıkla ilişkili. Programlarımız da özellikle 1pandemi döneminde sağlıklı yaşama geçiş için temel bir adım niteliği taşıyor. SPA, yoga, meditasyon, nefes terapisi, masaj ve fitness aktiviteleri ve pek çok konuda uzman desteği sunulan detoks programlarında kişilerin bedensel ve zihinsel boyutta en yüksek potansiyellerine ulaşmaları sağlanıyor. Detoks yapan tansiyon hastaların çoğunda, ilaç kullanımının bırakıldığını, kan basıncının normale döndüğünü, aynı şekilde şeker hastalarının coğunun yine ilaç kullanımını bıraktığını ve şeker düzeylerinin 1 - 2  gün içinde normale döndüğünü görüyoruz” dedi. 

Şehir yaşamının stresinden kurtulmak isteyenler detoksu tercih ediyor
Bütünsel sağlık yaklaşımlarıyla kişinin kısa sürede yoğun ve etkin şekilde arınmasını sağlayan birçok programın sunulduğunu belirten Gonca Yarımer, Wellnes programlarında sunulan detayları şu sözlerle aktardı: “Şehrin stres ve kirliliğinden uzakta bir mola arayanlar için hazırlanan programlada Master Detoks, Düşük Kalorili Beslenme, Ketojenik Beslenme, Yeşil Sıvı Detoks gibi birçok seçenek sunuluyor. Süreci hızlandırmak için bu programları turbosonic titreşim terapisi, infrared sauna, luminette ışık terapisi, masaj terapileri ve daha birçok uygulamayla destekleyen programlar mevcut. Programlar, danışanların ölçümlerinin yapılmasının ardından doktor konsültasyonuyla uzmanlar tarafından oluşturuluyor.”

Detoks programları özel takviyeler ile destekleniyor

TheLifeCo Wellbeing Wellness Programı Yöneticisi Gonca Yarımer, “TheLifeCo Wellbeing Wellness Programı'nda misafirlerimiz güne sabahın erken saatlerinde ferah ve iyot kokulu deniz havasında uzun bir yürüyüşle başlıyor. Ardından dinlemelerini sağlayan yoga ve meditasyon seansı geliyor. Yoga seanslarına katılım için daha önce yoga yapmış olmak gerekmiyor. Her seviyeden kişiye uygun seanslar eğitmen eşliğinde yapılıyor. Programlarımız sağlıklı yaşam tutkunlarının yaşam tarzına büyük katkı sağlayacak eğitim seansları, workshoplar, film gösterimleri ve belgesellerle destekleniyor” dedi.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER