18.06.2019

Lezzetli ve sağlıklı 5 kolay smoothie tarifi

Beslenme ve Fitness Uzmanı İlker Çağlayan yağ yakmaya yardımcı hafif ve besleyici soğuk içecek smoothie ile ilgili en popüler 5 tarifi bizlerle paylaştı.

Lezzetli ve sağlıklı 5 kolay smoothie tarifi
1/9
Bu yazımızda Sporcu Beslenmesi Uzmanı ve Fitness Uzmanı İlker Çağlayan ile hem yaz sıcaklarında bizi serinletecek hem de kilo vermemize yardımcı olacak çok lezzetli ve sağlıklı pratik smoothie tariflerine yer vereceğiz. UZMANTV katkılarıyla hazırladığımız bu yazımızda en popüler smoothie tariflerinin tek tek anlatımının yanı sıra besin değeri yüksek ve zayıflamaya yardımcı "yeşil smoothie" tarifini de bulabileceksiniz. Bu arada kahve severleri de unutmadığımızı ve onlar için de soğuk kahveli smoothie tarifi eklediğimizi not düşelim. 

Yağ yakmaya yardımcı hafif ve besleyici soğuk içecek smoothie tariflerine beslenme ile ilgili önemli püf noktaları da ekleyeceğiz.

Notlar
1- Smoothie yaparken öncelikle sıvı olan malzemeleri blender'dan geçirin. Böylece katı malzemelerin dibe çökmesini engellersiniz.
2- Bir kişilik içecek için 3 küp buz yeterlidir. Kıvamı hoşunuza gitmezse ve daha soğuk isterseniz daha fazla ekleyebilirsiniz.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2