Pudra.com 09.06.2011

Sağlıklı atıştırmak artık kolay!

Ara öğünlerde sağlıklı beslenmek, abur cubur yerine sağlıklı yiyecekler yemek isteyenler için yepyeni, taptaze bir yer açıldı: molapaketi.com.

Günün büyük bir kısmını iş yerinde geçiren ve sağlıklı beslenmek isteyenler pudra.com okurları için harika bir haberimiz var: Molapaketi.com.

Sağlıklı atıştırmak artık kolay!

Molapaketi, söylemesi kolay, gerçekleştirmesi zor olan “iş yerinde doğal gıdalar ile dengeli beslenme"yi bizler için kolaylaştırıyor. Molapaketi'nden alacağınız paketlerle doğal besinlerle atıştırarak, sağlıklı ara öğünler yaparak hem de dengeli beslenmek hem de yediklerimizden keyif almak mümkün.

Molapaketi'nde neler var?
Molapaketi paketlerinin içinde kuruyemişler, kuru meyveler, kurabiyeler var. İsterseniz düzenli paket almak için sipariş verebiliyorsunuz. Ayrıca, dilediğiniz sayıda paket sipariş edebilir veya kendi paketinizi kendiniz yaratabiliyorsunuz.

Molapaketi'nin hikayesi
Bir gün, işyerinde sürekli aynı şeyleri yemekten sıkılan, etrafta doğal ve lezzetli atıştırmalık bulamamaktan şikayet eden üç arkadaşın fikri molapaketi... Kendileriyle aynı durumda olup hem uzun saatler çalışan, hem de sağlıksız besinlerle karnını doyurmak zorunda kalan herkes için bir çözüm bulmuşlar ve ofis çalışanları için Molapaketi'ni yaratmışlar.


Molapaketini besinleri...
Doğal, katkısız ve lezzetli atıştırmalıkları sunabilmek için en iyi üreticilerle çalışan molapaketi.com, en kaliteli ürünleri titizlikle seçiyor. Besinlerimiz, üreticilerden temin edildikten sonra hiçbir ekstra süreçten geçirilmeden direkt olarak paketlenir ve adresinize en kısa sürede teslim edilir. Bu nedenle her zaman taptaze ve lezzetlidirler.





Molapaketi'nin ambalajı
Molapaketi, tıpkı içindeki besinler gibi doğal, geri dönüşümlü karton kutudan ve her biri yaklaşık 60 gramlık dört tabak atıştırmalıktan oluşuyor.

Karton kutu dış etkenlerden zarar görmeyecek şekilde tasarlanmış. Besinlerin tazeliğini maksimum şekilde koruyan tabaklar, yanımıza alıp kolayca taşıyabilmemiz için kapaklı olarak dizayn edilmiş.

Ayrıca, paket içinden çıkan besin değerleri kitapçığıyla, seçtiğimiz karışımların besin değerlerini ve sağlığınız açısından önemini öğrenerek daha sağlıklı ve bilinçli beslenmiş oluyoruz.

Pudra.com öneriyor...
Molapaketi, yiyeceklerine harika isimler vermiş. Yiyeceklerin Saklı Ada, Güneşe Yolculuk, Dört Mevsim, Doğanın Renkleri, Şımart Kendini, Tarçınlım gibi isimleri var. Hem tadı hem adı güzel yiyecekler bunlar... Molapaketi ile tanışmak ve nefis, taptaze, sağlıklı atıştırmalıklar sipariş etmek için tıklayın...


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER