pudra.com 11.03.2010

Vakti az olanlara taze hazır yemekler

Çalışan, vakti olmayan ama evde lezzetli yemekler yemek isteyenlere çok pratik bir önerimiz var: Bonşef!

Günümüzde aile bireyleri genellikle çalıştığı için evde yemek hazırlamaya az vakit ayırabiliyorlar. O yüzden piyasaya sunulan hazır yemek ve yarı hazır ürünler aileler tarafından oldukça tercih ediliyor. Esas Holding Gıda Grubu Kuruluşlarından Esaslı Gıda bu ihtiyaçtan yola çıkarak Antalya'daki tesislerinde üretilen taze hazır yemek çeşitleri Bonşef markası ile Migros, Macro ve Tansaş gibi marketlerde vakti az olan, pratik ama lezzetli yemek yapmak isteyenleri bekliyor!

Vakti az olanlara taze hazır yemekler

Taze hazır ev yemeği lezzetinde hazırlanan ve koruyucu katkı malzemesi ilave edilmeyen Bonşef ürünlerinin Ar-ge çalışmaları, Fransa’nın taze hazır yemek sektöründe pazar lideri olan Fleury Michon’un teknik desteği ile gerçekleşmektedir. Tüm malzemeler, düşük sıcaklıkta, besin değerlerini kaybetmeden pişirilir. Hava geçirmez özellikte, özel olarak tasarlanmış fırında ve mikrodalgada ısıtmaya uygun kaplarda paketlenir. Özel pişirme ve paketleme prosesi sayesinde raf ömrü süresince kalite ve lezzet garantisi sunar.

Bonşef taze, ev yapımı lezzetinde, sağlıklı ve kaliteli ürünleri ile her yaş grubuna, kısaca yoğun tempolu herkese hitap ediyor. Ürün yelpazesinde spagetti bolonez, sebzeli köfte, biber soslu tavuk ve bulgur pilavı, kıymalı patates püresi, kremalı mantarlı tavuk ve pilav, musakka ve pilav, kremalı tavuklu fettuccini, etli kuru fasulye ve pilav var.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER