@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 09.02.2015

Vejetaryenler için sağlıklı beslenme önerileri

Sağlıklı beslenmek için ya da bir yaşam biçimi olarak benimsenen vejetaryenlikte protein, karbonhidrat, yağ, mineral ve iyon dengesine dikkat etmek gerekiyor. Vejetaryenler için sağlıklı beslenme önerileri Pudra.com’da!

Vejetaryenler için sağlıklı beslenme önerileri  1
1/8
Hiçbir hayvan etinin ve hayvansal gıdaların da tüketilmediği vejetaryen beslenme; kimisi için bir sağlıklı beslenme biçimi, kimisi içinse bir yaşam tarzı… Doğru bir beslenme programı izlenmezse vejetaryenliğin son derece sağlıksız etkileri olabiliyor. Bu, sadece vejetaryen beslenme için değil normal beslenme için de geçerli.

Vejetaryen beslenmede önemli olan hayvansal gıdalardan alınmayan besinleri doğru şekilde takviye edebilmek ve tıpkı normal beslenmede olduğu gibi dengeli ve düzenli beslenmeye dikkat etmek. Eğer programsız bir vejetaryen diyeti izliyorsanız özellikle protein, demir, çinko, kalsiyum, B1 ve B12 vitaminlerini yeterli miktarda almadığınızı söyleyebiliriz. Bu da bazı hastalıklara zemin hazırlarken enerjinizi de bir hayli düşürür; kendinizi sürekli yorgun ve halsiz hissetmenize neden olur. Hangi besinleri mutlaka tüketmeniz gerektiğini öğrenmek için okumaya devam edin.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2