Pudra.com 13.02.2013

Yeme Bozuklukları Destek Derneği açılıyor

Türkiye'de ilk ve tek olan Yeme Bozuklukları Destek Derneği, yeme bozuklukları problemi yaşayan ve bu konuda kendini yalnız hisseden insanlara ulaşıp onlara destek vermeyi hedefliyor.

Yeme bozukluğu (anoreksiya nervoza, bulimiya nervoza, tıkınırcasına aşırı yeme bozukluğu, gece yeme, duygusal yeme vb.) olan insanlara ve onların yakınlarına ulaşma amacıyla Yeme Bozuklukları Destek Derneği kuruldu.

Yeme Bozuklukları Destek Derneği açılıyor

Ekim ayından beri aktif olarak çalışmalarını sürdüren derneğin, 24 Mart 2013 günü İTÜ Arıkovanı tesislerinde, 13.00-15.00 saatleri arasında, yeme bozukluğu olan ve yeme bozukluklarına ilgi duyan kişilerle birlikte resmi açılışını yapılacak.

Yeme bozuklukları alanında çalışan veya bu alana ilgi duyan uzmanların da davetli olacağı açılışta Yeme Bozuklukları Destek Derneği Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Uzman Psikolog Feyza Bayraktar açılış konuşmasını yaparak, davetlilere derneğin kuruluş amacı ve yapılacak olan faaliyetlerle ilgili genel bilgiler aktaracak.

Yeme bozuklukları alanında Türkiye’de ilk ve tek olan Yeme Bozuklukları Destek Derneği, yeme bozuklukları problemi yaşayan ve bu konuda kendini yalnız hisseden insanlara ulaşıp, onları bilgilendirmeyi ve onlara destek vermeyi hedefliyor. Dernek, bu amaç doğrultusunda ilerleyen günlerde çeşitli eğitimler, seminerler ve konferanslar düzenleyip insanlarla biraraya gelmeyi ve onları bilgilendirmeyi amaçlıyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER