@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 18.02.2010

Yemek ve mutfak hakkında herşey!

Knorr’un yeni web sitesi Herkes Sofraya yemek tarifleriyle sınırlı kalmıyor. Site, tıpkı bir mutfak ansiklopedisi gibi…

Pudra ekibi olarak, Herkes Sofraya adlı Knorr’un yeni web sitesine bayıldık! Ve hemen tüm detaylarını sizlerle paylaşmak istedik.

Yemek ve mutfak hakkında herşey!

Herkes Sofraya’da anlatacak o kadar çok şey var ki! Öncelikle şunu belirtelim; mutfak, sofra, yemek, tarif, hijyen ve dünya mutfakları kelimelerinin derinlemesine irdelendiği; ve tümünün bir çatı altında toplandığı bir web sitesi… Sitenin konsepti gereği ister üye olup kendi tariflerinizi paylaşabiliyorsunuz; ister başkalarının veya MSA tarafından geliştirilmiş Knorr’un eklediği tarifleri deneyebiliyorsunuz. Bunu yaparken de ister yazılı bir şekilde tarifleri takip edebiliyor, ister yemeğin hazırlanışını baştan sona video olarak izleyebiliyorsunuz.

Herkes Sofraya’yı bu kadar sevmemizin nedeni ise sadece tariflerle sınırlı kalmaması… Sitenin püf noktaları bölümünden tavuk eti alırken nelere dikkat etmemiz gerektiğinden, pilavın bembeyaz olması için ne yapılabileceğine kadar onlarca sırrı öğrenebiliyoruz. Ayrıca gerçek anlamda A’dan Z’ye bir mutfak sözlüğü ve ölçü tabloları da yer alıyor. Böylece mutfakta bilmediğiniz terim, birim kalmıyor! Tüm bunların yanı sıra mutfak hijyeni için püf noktaları ve meyve-sebzeleri kurutma ve saklama ipuçları da bulunuyor.

Kapsamlı portalda sadece Türk mutfağı değil; Meksika, Fransız, İtalyan, Çin, Arap, İskandinav, Hint ve İspanyol mutfaklarından da temel bilgilerin ve yine terimlerin yer aldığı bir Dünya Sofraları kategorisi de bulunuyor.

Sofra kültürü konusunda da bir mutfak ansiklopedisi gibi olan Herşey Sofraya’da; kaşık-çatal-bıçak yerleşimi, davetliler ve yemek kartları, masa ve servis, peynirler, meyveler, havyar ve kanepeler, karides ve istiridyeler, çorbalar, kemikli etler, balıklar, ekmek ve sandviçler, tatlı ve dondurmalar gibi tüm konular hakkında bilgi edinebiliyorsunuz.

Ayrıca sitenin içerisinde ‘Hayatım Yemek’ adlı aylık online bir dergi de yayınlanıyor. Derginin içinde Selahattin Dönmez, Mehmet Gök gibi uzmanların makalelerinden yemek kurslarına; lezzet sırlarından sağlık, hobi ve dekorasyona kadar kapsamlı konular işleniyor.

Türkiye'de eksikliği hissedilen kalitede hazırlanmış Herkes Sofraya'yı, şimdiden sık kullanılanlarınıza eklemenizi öneririz!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER