Pudra.com 19.09.2013

“Diyetten İllallah!” diyenler için...

Vücudunuzun sınırlarını öğrenmek ve sağlıklı tarifler keşfetmek istiyorsanız diyetisyen Ayşegül Bahar'ın tavsiyelerine kulak verin. “Diyetten İllallah!” kitabı raflardaki yerini aldı.

Her gün yepyeni bir diyet moda oluyor, diyet biter bitmez yeniden kilo almaya başlıyoruz ve bu moda diyetlerin esiri olup hayal kırıklığı yaşıyoruz. “Diyetten İllallah!” adlı kitap ise konuya farklı bir yaklaşım getiriyor.

“Diyetten İllallah!” diyenler için...

Diyete başlamadan önce kendi vücudumuzu tam anlamıyla öğrenmemiz gerektiğini söyleyen "Diyetten İllallah" kitabının yazarı Diyetisyen Ayşegül Bahar, "metabolizma nedir?" ve "neden kilo alırız?" sorularının cevaplarını veriyor ve yanlış diyetlerin yarattığı felaketleri gösteriyor. Doğru bilinen yanlışları, alışveriş alışkanlıklarını, besin tüketiminde sıkça düşülen tuzakları sorguluyor. Besinlerin özelliklerini ve işlevlerini açıklıyor.

"Diyetten İllallah", okurlarını daha bilinçli bir yaşam şekline yönlendirerek onların kendi yollarını bulmalarına yardımcı oluyor.

Bu kitapta anlatılan 6 adımda fit ve sağlıklı yaşam yöntemiyle ve herkesin kolayca uygulayabileceği “el ölçüsü” ile doğru beslenmek, hiç de zannedildiği kadar zor ve sıkıcı değil!

Kitapta, tatsız tuzsuz diyet yemeklerinden “illallah” diyenler için bir tarifler bölümü de var. Hem de dondurmadan nohut ekmeğine, domates dolmasından yulaf sütlacına kadar birçok tarif, sağlıklı ve lezzetli beslenmek isteyenler için.

Diyetten İllallah
Ayşegül Bahar
Ruhun Gıdası Kitaplar
Fiyatı: 19 TL


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER