@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 27.02.2014

Kalori ölçen aplikasyon: Meal Snap

Hangi yiyecekten ne kadar yediğinizde kaç kalori tüketmiş olursunuz? Bu soruya Meal Snap adlı aplikasyon yanıt veriyor.

Uzun zamandır yediklerinize dikkat ediyor, fazlalıklarınızdan da kurtulmak istiyorsunuz. Bunun için evde kendinize sağlıklı bir beslenme planı uygulamak kolay. Peki ya dışarı çıktığınızda?

Kalori ölçen aplikasyon: Meal Snap

Ailece harika bir brunch’a gitmişsiniz, açık büfeyi gördüğünüzde gözünüz dönmesin de ne olsun? Yine de diyette olduğunuzu kendinize hatırlatarak kalorisi düşük seçimler yapmaktan yanasınız. Peki, ama hangi yiyecekten, ne kadar almalısınız?

İşte bu durumda imdadınıza telefonunuz yetişiyor. Telefonunuza yükleyeceğiniz bir aplikasyonla sorunuza cevap alabiliyorsunuz. Şimdiye dek bu uygulama ile tanışmamış olanları tanıştıralım. Aplikasyonun adı, Meal Snap.

Yapmanız gereken şu: Tepsinize yiyecekleri alıyorsunuz ve hemen bir fotoğrafını çekiyorsunuz. Fotoğraf içeriği, kalori veri tabanına aktarılıyor ve dakikalar içinde yemeğinizin toplam kalori miktarını öğreniyorsunuz. Uygulama, 500 binin üzerinde yiyecek ürününü veri tabanına iletebiliyor.

Aplikasyon sayesinde sadece kaç kalori alacağınızı öğrenmekle kalmıyor; yiyeceklerinizdeki protein, yağ, karbonhidrat, vitamin miktarlarıyla ilgili de bilgi alabiliyorsunuz.

Küçük bir uyarı: Yediklerinizin kalorisini sayın evet ama bunu takıntılı hale getirmeyin. Önemli olan ne kadar sağlıklı besinlere ulaştığınız ve ne kadar sağlıklı beslendiğiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER