Pudra.com 12.09.2011

Nestlé NESFIT ile forma girin, Tayland tatili kazanma şansı yakalayın

Ramazan ve bayramda aldığınız kiloları Nestlé NESFIT ile verip, kutlamasını da 2 arkadaşınızla beraber Tayland’da yapmak ister misiniz? "Daha ne isterim" diyorsanız haberimizi okuyun.

Nestlé NESFIT ile hem bayramda aldığınız kilolardan kurtulun, hem de seçeceğiniz 2 arkadaşınızla beraber Tayland’da dünyanın en seçkin wellness otellerinde konaklama fırsatı yakalayın!

Nestlé NESFIT ile forma girin, Tayland tatili kazanma şansı yakalayın

Nestlé NESFIT ile forma girin, kutlamasını

Tayland’da yapınRamazan ve bayramda aldığınız kilolardan kurtulmak için en büyük yardımcınız Nestlé NESFIT. Kilo verdikten sonra ödülüm de seyahat olsun diyorsanız, Nestlé NESFIT ürünleri ve sağlıklı beslenmeyle ilgili detaylı bilgiler bulabileceğiniz www.nesfit14gun.com adresine kayıt olup Tayland’da rüya gibi bir seyahat kazanma şansına sahip olabilirsiniz.

Kampanyaya katılmak için 10 Ekim’e kadar www.nesfit14gun.com sitesine girerek sağlıklı beslenme ve diyetle ilgili bilgileri incelemeniz, sonrasında ekrana gelecek kayıt formunu doldurmanız yeterli olacak. Üstelik Nestlé NESFIT, seçeceğiniz iki arkadaşınıza bu rüya gibi Uzakdoğu gezisinde size eşlik etme imkanı sunuyor. Nesfit kadınları kampanya boyunca gösterdikleri çabanın mükafatını, Tayland'daki göz alıcı spa/wellness otelinde dinlenerek, kendileri ve arkadaşlarıyla zaman geçirerek alacaklar.

Nestlé Nesfit hediyeleri bununla da sınırlı değil. www.nesfit14gun.com adresini ziyaret edip her hafta pazartesi - çarşamba - cuma günleri sitede belirtilen görevleri yerine getirip, kendi facebook adresinizden paylaştığınızda form tutmanıza yardımcı olacak pilates topu, egzersiz minderi, spor çantası, duş seti ve terlik ile Nesfit Kırmızı Meyveli ürünlerini kazanabilirsiniz.

Ayrıca kendi facebook adresinizden yaptığınız tüm bu paylaşımlar Tayland seyehati için çekilişe katılma hakkınızı arttıracak. 14 Gün programı ve hediye çekilişi detayları için www.nesfit14gun.com sayfasını ziyaret edebilir, Nestlé NESFIT facebook sayfasına www.facebook.com/nesfitturkiye adresinden ulaşabilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER