@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 06.04.2015

Paleo diyetiyle zayıflayan ünlüler

Paleo diyeti, son dönemin en popüler diyetleri arasında ve Hollywood yıldızlarının da tercihi. Paleo diyeti kodunuzu öğrenerek daha sağlıklı ve hızlı şekilde kilo verebilirsiniz.

Paleo diyetiyle zayıflayan ünlüler diyet 1
1/11

Paleo diyeti nedir?


Son dönemde adını ünlülerle birlikte çok duyduğumuz, Dr. Loren Cordain tarafından yazılan Paleo diyeti diğer adıyla Taş Devri Diyeti, yeme alışkanlıklarını çok eskilere götürüyor. Dr. Cordain diyeti için "Taş devrinde yaşayan atalarımız ne yediyse, biz de öyle yemeliyiz" diyor.

Bundan on binlerce yıl önce taş devrindeki atalarımız yağsız et, balık, sebze, hormon içermeyen meyve, fındık ve çekirdeklerle besleniyordu. Daha sonra antibiyotikler ve zararlı maddeler tarımın gelişmesiyle yiyeceklerimize katılmaya başladı. Bu göçebe avcı-toplayıcı yaşam tarzı ekip biçmeye izin vermiyordu dolayısıyla atalarımızın tamamen alkol, şeker ve işlenmiş gıdalardan arınmış bir beslenme programı vardı.

Atalarımız gibi işlenmiş gıdalardan uzak durarak form tutan ve Paleo diyetiyle zayıflayan ünlüleri merak ediyorsanız, okumaya devam edin.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2