Pudra.com 29.04.2013

Virgin Diyeti bir haftada üç kilo verdirmeyi vaat ediyor

Kendinizi asla aç ve mutsuz hissetmeyeceğiniz bir program sunan "Virgin Diyeti", sadece bir hafta içinde üç kilo verdirmeyi ve karın bölgenizdeki şişkinlikten kurtulmanızı sağlamayı vaat ediyor.

İçinden çıkılmaz kilo verme derdine derman olma amacıyla yeni bir diyet kitabı çıktı. Epsilon Yayınevi'nin Türkçeye kazandırdığı kitabın adı, "Virgin Diyeti".


Sadece doğru besinler -yağsız yoğurt, yumurta beyazıyla yapılmış omletler, tam buğday ekmekleri, hatta tofu- tüketip de hâlâ kilo
veremeyenlere "Bu işin sorumlusu çok sevdiğiniz ‘diyet’ gıdaları olabilir" diyen "Virgin Diyeti" yaratıcısı, Beslenme ve Fitness Uzmanı J.J. Virgin, kilo almanın arkasındaki sırrı açıklıyor: Gıda intoleransı.

"Süt ürünleri ya da glütene karşı vücudun verdiği olumsuz bir tepki, yangıyı tetikleyerek ve şişkinlik, sivilce, baş ağrısı, eklem ağrısı ve -en kötüsü- inatçı kilo alımına neden olabilir" diyor.

Virgin Diyeti’yle sağlığınızı geri kazanırken yangı giderici, sağaltıcı birçok besin tüketerek, gıda intoleransına yol açması en olası yedi gıdadan uzak durmanız mümkün. Kendinizi asla aç ve mutsuz hissetmeyeceğiniz bir program sunan Virgin Diyeti, sadece bir hafta içinde üç kilo vereceğinizi, karın bölgenizdeki şişkinlikten kurtulacağınızı, bedeninizi yangıdan temizleyeceğinizi ve kendinizi çok daha genç hissedip öyle de görüneceğinizi iddia ediyor.

Virgin Diyeti
J.J. Virgin
Çeviren: Nihal Gökçe
Epsilon Yayınevi
Fiyatı: 20 TL


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER