pudra.com 05.11.2010

Meme kanseri “hikayeni gönder”

Yaşadıklarınızı ve yakınlarınızın yaşadıklarını paylaşarak, farklı hayatlara artı bir değer katın. Meme kanseriyle mücadelenizi bir hikayeyle paylaşın; hem bilinçlendirme kampanyasına destek olun hem ödüller kazanın.

Geçtiğimiz ay ‘meme kanseri bilinçlendirme’ ayıydı. Meme Hastalıkları Koalisyonu Derneği - Europa Donna Türkiye de bu bilinçlendirme ayına bir kampanyayla destek oldu. "Harekete Geç! Hikayeni Gönder" kampanyası meme sağlığına ilişkin deneyimlerin paylaşılmasını amaçlıyor.

Meme kanseri “hikayeni gönder”

Kampanyaya katılım şartları

Europa Donna Türkiye Başkanı Violet Aroyo “Lütfen hikayenizi bizimle paylaşın, yaşadıklarınızla diğer kadınlara umut olabilirsiniz. Sizin veya yakınlarınızın hikayesi, bir başka hikayenin daha, mutlu sonla bitmesini sağlayabilir” diyor ve kampanyaya katılım için detayları şöyle paylaşıyor: “"Harekete Geç! Hikayeni Gönder" kampanyasının hayata geçebilmesi için, öncelikle hikayenizi bize göndermeniz gerekmektedir. En son gönderim tarihi 31 Aralık 2010 saat 17:00'ye kadardır. Başvurularınızı ve hikayelerinizi www.hikayenigonder.com adresine veya posta yolu ile adrese iletebilirsiniz.”

Adres: Meme Hastalıkları Koalisyonu Derneği - Europa Donna Türkiye, Operatör Raif Bey Sok. 19 Mayıs Mahallesi No:26/3 Şişli-İstanbul

Kampanyanın ödülleri

Birinci olan hikayenin yazarı, "Asmalı Konak" ve "Çemberimde Gül Oya" dizilerinden de tanıdığımız Türk sinemasının değerli sanatçısı ve kampanyamıza gönüllü olarak destek veren Sayın Selda Alkor ve Europa Donna Türkiye Başkanı Violet Aroyo ile birlikte İstanbul'da boğazda bir akşam yemeğine katılma fırsatı bulacaktır.

Birinci, ikinci ve üçüncü olan hikayelerin yazarları, sağlıklı ve hareketli bir yaşama katkı sağlamak üzere birer yürüyüş bandı ile ödüllendirilecektir.

Ayrıca 7 kişiye de Women's Health Magazine Dergisi tarafından 1 senelik dergi aboneliği armağan edilecektir.

Birincilik ödülü olan akşam yemeğini İstanbul dışından bir katılımcının kazanması halinde ulaşım masrafları ve 1 gece konaklaması, İstanbul içerisinden bir katılımcının kazanması halinde ise şehir içi ulaşım masrafları Europa Donna Türkiye tarafından karşılanacaktır.

Koşu bandı ve dergi kazanan talihlilerin ödülleri adreslerine kargo ile gönderilecektir. Kargo gönderim masrafları Europa Donna Türkiye'ye aittir.

Jüri Üyeleri

Gönderdiğiniz hikayeler;
  • Meral Tamer (Gazeteci-Yazar)
  • Prof. Dr. Gökhan Demir (Medikal Onkolog)
  • Prof. Dr. Nuran Beşe (Radyasyon Onkoloğu)
  • Violet Aroyo (Europa Donna Türkiye Başkanı)
  • Hande Tokmak (Women's Health Dergisi Genel Yayın Yönetmeni)

İsimlerinden oluşan seçici kurul tarafından değerlendirilecektir.

Kazananlar nasıl duyurulacak?

Ödül kazanan katılımcılarımızın listesi 1 Şubat 2011 Salı günü 18.00 itibariyle, yine bu sitede duyurulacak, aynı zamanda da e-posta vasıtasıyla bilgilendirilecektir.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER