Advertorial 21.09.2017

5 maddede bedeninizi sevmeyi öğrenin

Kendimizi olduğumuz gibi sevebilmek en önemlisi. Rıfat Yüzüak "Sil Makyajını" kitabında, bedenimize nasıl daha farklı bir gözle bakabileceğimizi anlatıyor.

Kendimizi iyi hissetmek için bir başkasının "Çok güzelsin" demesine gerek yok. Her birimiz farklıyız ve bu farklılıklarımızla güzeliz. Bedenimizi olduğu gibi kabul etmek, kendimize yapacağımız en büyük iyilik. Kabul etmek, rahatlamayı ve kendimize olan güveni de beraberinde getiriyor. Kimseye benzemek zorunda değiliz, biz 'böyle' olduğumuz için güzeliz. Rıfat Yüzüak tam da bu konuya parmak basıyor ve Sil Makyajını kitabında 5 maddede bedenimize daha farklı bir gözle bakmamızı sağlıyor.

numeroloji acikliyor 2016 yili neden zorlu gecti kisisel gelisim psikoloji


Kendinizi sevmek, güzelliğinizi onaylamak ve farkında olmak için gelin hep birlikte bir egzersiz oluşturalım ve bunu düzenli olarak yapalım.

• Her gün aynanın karşısına geçtiğinizde ruhunuzu taşıyan çok özel bir beden içerisinde olduğunuzu kendinize hatırlatın.

• Bu beden, sizin de bir başkasının da eleştiremeyeceği kadar sistemli ve kusursuz çalışıyor. Kendi bedeninizde var olan her şey sizin için dünyadaki en önemli ve en güzel şeyler.

• Aynaya baktığınızda bir mucize ile karşı karşıya olduğunuzun farkına varın ve bedeninize tamamen bu gözle bakın.

• Yüzünüze dokunun, hissedin. Gözleriniz, kirpikleriniz, kaşlarınız, saçlarınız… Hepsi sizinle birlikte yaşayan ve size ait olan en özel şeyler…

• Tek tek kaşınızı, gözünüzü, burnunuzu, dudağınızı, dişlerinizi, cildinizi ve saçlarınızı olduğu gibi kabul edip, beğenin ve onaylayın.

İlk başlarda bu size tuhaf gelebilir. Çünkü genel olarak alışık olduğumuz şey başkalarını beğenmemek, başkalarının kusurlarına odaklanmak ve bu doğrultuda kendi bedenimizi bunlarla yarıştırıp ortaya çıkarmaktır. Ancak bir süre sonra bu egzersiz kendi kelimelerinizle ve hislerinizle donanıp hayatınızın içine yerleşecek ve bu sizin gerçeğiniz olacak.

Rıfat Yüzüak Sil Makyajını


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER