@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 21.08.2013

Odaklanmanızı kolaylaştıracak 4 ipucu

Yapmanız gereken önemli işer var ama siz hala saçma sapan şeylerle uğraşmaktan asıl işinize başlayamadınız mı? Öyleyse Pudra.com’un konsantrasyon artırıcı önerilerine bir göz atın deriz.

Odaklanmanızı kolaylaştıracak 4 ipucu odaklanma konsantrasyon mutlu 1
1/6
Dikkatinizi toplayamamaktan yana sıkıntı çekiyorsanız ve “Bende mutlaka dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu var" diye düşünüyorsanız yanılıyor olabilirsiniz. Bu sorun ne bir hastalık ne de kişisel bir özellik... “O zaman ne peki?" dediğinizi duyar gibiyiz. Sizinki sadece bir alışkanlık olmasın sakın?

Etrafımızda bunca dikkat dağıtacak şey varken, odaklanma sorunu yaşamak oldukça normal sayılabilir. Teknolojiyle birlikte bir şeylerden geri kalacakmışız hissi, dikkatlerimizi dağıtan etkenlerin başında geliyor. Özellikle bilgisayar başında çalışanlar ya da ödevini, dersini bilgisayar aracılığıyla yapanlar, teknolojinin odak kurbanları arasındaki en geniş kitleyi oluşturuyor.

Odaklanma sorununu ortadan kaldırarak, işlerinizi zamanında ve dikkatli bir şekilde yapmak için Pudra.com’un küçük ama etkili önerilerini deneyebilirsiniz.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2