@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 27.03.2017

Güne mutlu başlamak için 4 küçük öneri

Bazı sabahlar enerjimiz ve moralimiz düşük uyanabiliyoruz. Pudra uygulamamızdan seçtiğimiz pozitif enerji veren paylaşımlarla güne mutlu başlayın.

Hepimizin mutsuz uyandığı günler oluyor. Biz kadınların dengesi vücudumuzdaki hormonların o günkü keyfine bağlı olduğu için farklı ruh hallerine hızlı geçişler yapabiliyoruz. Herkesin kendine göre bir çözümü var modunu değiştirmek için; kimi sevdiği insanlarla vakit geçirmek istiyor, kimi evde yalnız kalmayı tercih ediyor. Bunlara vakti yoksa, gün içinde çikolataya sarılan ya da iş çıkışı alışverişe koşan da var. Aslında birkaç pozitif söz bizi kendimize getirmeye yeter. Tam da bunun için, Pudra uygulamamızdan güne mutlu başlamanızı sağlayacak 5 paylaşımı seçtik.

Güne mutlu başlamak için 4 küçük öneri

Pudra kullanıcı adı - @chocolate
Kim demiş uçamazsın diye, bulutlara da değemezmişiz. Girdiğin kalıplardan çıkıp ruhunu arındırdığın an özgürsün. Kendimiz için, güzel şeyler yapabilmemiz için, yepyeni bir başlangıç olmasını diliyorum.
Güne mutlu başlamak için 5 paylaşım

Pudra kullanıcı adı - @fuckun
Girdiğimiz bütün kapılar güzelliklere açılsın,yürüdüğümüz yollar çiçeklerle donansın. Hayatımıza da bahar gelsin, yeni umutlar yeni güzellikler karşılasın bizi. Havalar gibi yüreğimizi de ısıtacak şeyler ve kişilerle karşılaşalım bu yolda. Gönlünüzden geçen ne varsa hepsinin olması dileğiyle...
Güne mutlu başlamak için 5 paylaşım
Pudra kullanıcı adı - @hep
Sizi kahkahaya boğan dostlar sizinle olsun da; varsın ütüler yarım kalsın,ev süpürülmemiş-yemek son dakikaya kalmış olsun,en son öğlen baktığın saati farkettiğinde akşam olmuş olsun, geceye az kalsın, gün neşeye teslim olsun.. Paylaştıkça azalan acılar,paylaştıkça artan şen kahkahalar olsun.. Ağrıyan başını unut,uykusuz geceni unut,evde ekmek olmadığı tamamen çıksın aklından.. Kendin için,mutlu anlar için,dünyayı unut ne olacak.
Güne mutlu başlamak için 5 küçük öneri
Pudra kullanıcı adı - @merlodi
Sevgili melek, sıkıca tutun kanatlarına, bulutlar en yukarıda. Hepimiz birer meleğiz... Peki farkında mıyız yüreğimizi saran mutluluk gücünün? Biz istersek o ayakkabı alınır. Biz istersek o filme gidilir. Biz istersek o kara bulutlar elbet dağılır. Yeter ki yürekten isteyelimm ve şükredelim. Uzak da neymiş? Mesafeler yüreğimizi sınar unutma! Uzakları seversek eğer, ıraklar oluverir en yakınımızda... Bunların farkına varmamı sağlayaan çok bi' mükemmel Pudra. Uzaklarımı yakın ettin bana. Bilinmedik diyarlara biletler sundun bana. Hiç bilmediğim renk, hiç bilmediğim nota ve hiç bilmediğim hayaller tek tek yerini aldı hayat rafımda. Renk renk boyadınız gönül kapımı. İyi ki varsınız...
Güne mutlu başlamak için 5 paylaşım
Pudra'da her gün böyle başlıyor ve bitiyor. Sevgi dolu Pudra'mıza seni de bekleriz.
Kızkıza Sosyal Ağ Pudra'yı ücretsiz indirebilirsin.
Appstore'da Pudra'yı indirmek için: Appstore/pudra
Google Play'de Pudra'yı indirmek için: Play.google.com/pudra


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER