@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 30.09.2016

Pembe perukla meme kanserine meydan okuyoruz

Avon, Meme Kanseri'yle mücadelesinin 20. yılında pembe kurdele yerine pembe perukla farkındalık yaratmayı hedefliyor.

Avon, 20 yıldır sürdürdüğü Meme Kanseri ile Mücadele Projesi’nde daha fazla kadına ulaşmak ve daha fazla farkındalık sağlamak üzere yeni bir slogan ve sembolle karşımızda. Meme Kanseri Farkındalık Ayı olan ekim boyunca kadınları pembe peruk ve saç aksesuarları ile meme kanserine dikkat çekmeye çağırıyor.

Pembe perukla meme kanserine meydan okuyoruz

Avon, Meme Kanseri ile Mücadele Projesi’ni 1996 yılından bu yana sürdürüyor. Bu kapsamda bugüne kadar 4 milyon TL fon toplayan, 10 binin üzerinde kadına ücretsiz mamografi taraması ve 1.200 kişiye ek teşhis olanağı sağlayan Avon, aynı zamanda defileler, sergiler, yürüyüşler, araştırmalarla meme kanserine ilişkin farkındalık yaratılması konusunda önemli destek sağlıyor.

Projenin 20’inci yılında projeye hem yeni bir enerji katmak hem de bilinirlik ve farkındalığını artırmak hedefiyle, Avon yeni bir slogan ve sembol belirledi. “Meme Kanseri ile Mücadeleyi Kafaya Taktık” sloganı ve buna eşlik eden pembe peruk ve saç aksesuarıyla işin içine biraz da eğlence katıyor. Hadi siz de saçlarınıza herhangi bir pembe aksesuar takarak çektiğiniz fotoğrafları #kafayataktık hashtag’iyle sosyal medya hesaplarınızda paylaşın ve Meme Kanseri'ne, bilinçli ve sağlıklı olmaya dikkat çekin.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER