@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 18.07.2011

Daha da sıcak olacak!

Hava bunaltmaya devam ediyor. İşte, meteorolojinin hava tahmini ve Pudra.com'un sıcak havalarda sağlıklı yaşam için önerileri...

Geçen hafta bastıran sıcaklar bu hafta şiddetini daha da artıracak. Meteoroloji yetkililerine göre yüksek sıcaklık ve zayıf rüzgar, sıcak çarpması riskini yaz başından bu yana hiç olmadığı kadar artıracak.

Daha da sıcak olacak!

Hava sıcaklığı Marmara ve Batı Karadeniz ile İç Anadolu’nun doğusunda 1 ila 3 derece artacak, Güneydoğu'da 1 ila 3 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak, mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam edecek.

İstanbul az bulutlu ve açık 33 derece, Ankara parçalı ve az bulutlu 33 derece, İzmir az bulutlu ve açık 37 derece, Antalya az bulutlu ve açık 35 derece olacak.

Bunaltıcı sıcaklarda sağlığınıza dikkat etmek için uzmanların önerilerini Pudra.com'un yazılarından öğrenebilirsiniz.

Sıcakla nasıl mücadele edebilirsiniz?
Aniden bastıran sıcak havaların mevsim normallerine alışkın vücudumuzun dengesini bir anda altüst etmemesi için bazı önlemler almalıyız. İşte, uzmanın aktardığı, sıcaklarla mücadele yöntemleri...

Dikkat, sıcak çarpabilir!
Zamanında müdahale edilmezse ölüme bile neden olabilen sıcak çarpması durumunda ne yapmak gerekir? Sıcak çarpmasına karşı alınabilecek önlemler nelerdir?

Vücudunuzu sıcaktan koruyun
Sıcak havalar sağlığınız için tahmin edebileceğinizden çok daha fazla tehlikeler yaratabilir. Dolayısıyla yazın bu sıcak günlerinde bedeninizi sıcaklardan mutlaka korumalısınız. Nasıl mı?

Yaz sıcağında rahat bir uyku için ne yapmalı?
Sıcak yaz gecelerinde uyku uyumakta zorlanıyorsanız burada yazanları mutlaka uygulayın!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER