Pudra.com 03.12.2014

Engellilerin yaşadığı sorunları biliyor musunuz?

Olumsuz düşünce ve davranışlar engelli insanları sosyal hayattan uzaklaştırabiliyor. Engellilerin yaşadıkları zorluklar ve psikolojik sıkıntıları Pudra.com’da.

Engellilerin yaşadığı sorunları biliyor musunuz? engelliler gunu tekerlekli 1
1/7
Engelli olmak; bir insanın kişisel veya sosyal hayatında kendi başına yapması gereken eylemleri yapamaması olarak tanımlanır. Bu durum hastanın bedensel ya da ruhsal yeteneklerinin doğuştan veya sonradan meydana gelen hastalık, kaza gibi durumları yaşaması sonucu gelişebilir.

Engelli olmak bireyi fiziksel ve zihinsel olarak etkileyebildiği gibi psikolojik yönden de oldukça zorlar. Özellikle toplumun engelli insanlara karşı olumsuz düşünce ve davranışları, bu süreci hızlandırabilir. Engelli bir kişi aile ve sosyal çevresinden devamlı bu şekilde geri bildirimler alırsa kendini sosyal hayattan uzaklaştırabilir. Bu durum engelli kişinin özgüven kaybı, utanma, içe kapanma ve mutsuzluk gibi duyguları yaşamasına sebep olabilir. Central Hospital’dan Uzman Psikolog Aycan Bulut, engelli bireylerin yaşadıkları zorlukları ve psikolojik sorunları paylaştı.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2