Pudra.com 05.01.2012

Forma girmenin yeni yolu: Pure Nature

Pure Nature® şekillendirici giysiler, içindeki inceltici ve sıkılaştırıcı kremin yavaş ve sürekli olarak tüm cildinize uygulanması sonucu sıkı bir görünüme sahip olmayı vaat ediyor.

Kumaş yüzeyindeki inceltici ve sıkılaştırıcı krem bazlı mikrokapsüller sayesinde, sadece günlük hareketleriniz ile sıkı bir vücuda sahip olmanızı sağlayan Pure Nature® ürünleri, şekillendirici uzun ve kısa tayt, bel bandı ve inceltici atletlerden oluşuyor.

Forma girmenin yeni yolu: Pure Nature

Günlük kıyafetlerinizle rahatlıkla kullanabileceğiniz ürünlerin içerisindeki mikrokapsüller, siz hareket ettikçe kırılarak, içindeki inceltici ve sıkılaştırıcı kremin yavaş ve sürekli olarak tüm cildinize masaj etkisi ile uygulanmasını sağlıyor.

İnceliği sayesinde etek, pantolon, elbise, bluz gibi kıyafetlerinizle de rahatlıkla kullanabileceğiniz Pure Nature® şekillendirici giysiler, günlük hareketlerinizle sıkılaşmayı vaat ediyor.

Fransa’da formüle edilen Pure Nature’ın etkinliği Spincontrol Laboratory France’te test edilmiş. Pure Nature® ile hedeflediğiniz forma ulaşmak için tercih ettiğiniz giysinin günde 8 saat, haftada 6 gün ve en az 28 gün boyunca kullanılması gerekiyor.

Yıkanabilir olan Pure Nature® ürünleri yirmi yıkamadan sonra bile kozmetik maddelerin en az yüzde 20 kısmını korur ve mikrokapsüllerin etkin kalmasını sağlar.

Pure Nature® ürünlerini www.purenature.com.tr sitesinden satın alabilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER