@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 27.04.2012

Hasta ve hasta yakınları için: Kanser Danışma Kılavuzu

Kansere dair temel bilgiler, kanser türleri, merak edilen risk faktörleri, tedavi şekilleri ve doktora sorulması gereken soruları içeren "Kanser Danışma Kılavuzu" ile Dr. Erol Yorulmazoğlu, kanser hastaları ve yakınlarına rehberlik hizmeti sunuyor.

Kanser hakkında ne biliyoruz? Kendimizi bu hastalıktan nasıl koruyabiliriz? Bu hastalığa yakalanan yakınlarımıza nasıl yardım edebiliriz?


Medikal Onkoloji ve Hematoloji Uzmanı Dr. Erol Yorulmazoğlu "Kanser Danışma Kılavuzu" adlı kitabında, kanserle ilgili bilmemiz ve yapmamız gerekenleri enine boyuna anlatıyor.

kanserin tanımıyla başlayan kitap, kanser hakkında veriler, kanserin nasıl oluştuğuna dair bilgiler, kanserin nedenleri, nasıl teşhis edildiği, her kanser çeşidi hakkında tedaviye dair bilgilerle devam ediyor.

Kanseri yenebilmek için yapılması gerekenleri de içeren kitap, "doktorunuza sorular" bölümüyle de doktorun hastalığa dair açıklamalarına ne gibi sorularla yaklaşılması gerektiği anlatılıyor.

Her yönüyle kanser hastaları ve hasta yakınlarına rehber niteliği taşıyan bu kitabı yazma amacını Dr. Yorulmazoğlu şöyle açıklıyor:

"Hasta ve hasta yakınları olarak bu kitaptan edineceğiniz bilgiyle hastalığın ne olduğunu ve önemini anladıktan sonra, neler yapılması gerektiğini bilmenizi hedefliyorum. Doktorunuza gittiğiniz zaman edindiğiniz bu bilgilerle hastalığa karşı verilecek uğrsş için daha hzırlıklı olacağınızı düşünüyorum."

Çağımızın Hastalığı Kanser Danışma Kılavuzu
Dr. Erol Yorulmazoğlu
Etki Yayınları
Fiyatı: 10 TL


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER