Pudra.com 11.04.2012

Kötü alışkanlıklarınızdan 1 saatte kurtulmak ister misiniz?

Sigara, düzensiz beslenme, aşk acısı, fobi gibi sizi rahatsız eden alışkanlıklarınızdan bir saatte kurtulmak ister misiniz? Kötü alışkanlıklardan sadece bir saatte kurtulmayı sağlayan QEPR terapisinin yaratıcısı Paul Emery Richmond Nua'da.

Kötü alışkanlıklarınızdan sadece bir saatte kurtulmanızı sağlayan QEPR terapisinin yaratıcısı Paul Emery, 28 Nisan - 13 Mayıs tarihleri arasında üçüncü kez Richmond Nua'da.

Kötü alışkanlıklarınızdan 1 saatte kurtulmak ister misiniz?

Sigara, düzensiz beslenme, aşk acısı, fobi gibi sizi rahatsız eden alışkanlıklarınızdan bir saatte kurtulmak istiyorsanız sınırlı sayıdaki birebir
terapi için yerinizi hemen ayırtın!

2010 yılında dünyanın en iyi spiritüel terapisti seçilen, Kuantum Duygusal ve Fiziksel Terapisi’nin (QEPR) kurucusu Paul Emery, sizi takıntı ve kötü alışkanlıklarınızdan kalıcı olarak üstelik sadece 1 saatte kurtulmaya davet ediyor.

Aralarında Kate Moss’un da bulunduğu pek çok film yıldızı, süper model ve televizyon dünyasının önde gelen isimlerinin terapisti olan Paul Emery, sigara, yeme problemi, alkol, stres, kaygı, fobi hatta aşk acısı gibi duygusal bağımlılıkların özel bir terapi sonucunda ortadan kaldırılmasını sağlıyor.

Richmond Nua’nın keşfedip Türkiye’ye getirdiği Paul Emery, bugüne kadar 100’ün üzerinde Türk ile birebir terapi gerçekleştirdi. Bu ayrıcalıklı kişiler yaşam kalitelerini düşüren pek çok kötü alışkanlığı Paul Emery ile birlikte, mucizevi bir şekilde sadece bir saatte geride bıraktı.

Siz de bu listeye dahil olup yaşamınıza yeni bir soluk getirmek istiyorsanız, Richmond Nua ile hemen iletişime geçin.

Seanslar hakkında detaylı bilgi, fiyatlar ve rezervasyon için telefon: 0264 582 2100

Paul Emery kimdir?
İngiltere’de doğdu. University of Wales’te psikoloji okudu, Fritz Perls ve Dr Carl Rogers’ın tekniklerini öğrendi. Daha sonra NLP (Neuro-Linguistics Programming) tekniği üzerine yoğunlaştı, uzmanlık seviyesine yükseldi. EFT (Emotional Freedom Techniques) tekniğini bulan ve ilerleten Gary Craig ile çalıştı. TFT (Thought Field Therapy), üzerinde çalıştığı bir başka alan oldu. Burada yine tekniğin kurucuları Dr Roger Callahan ile çalışma fırsatı buldu.

Teknik, temel olarak vücuttaki anatomik hatlarda oluşan blokajları, duygusal hassasiyeti ve toksinleri tespit ederek bunları etkisiz hale getirmek üzerine kurulu. Paul Emery, yıllar süren araştırma ve deneyimin ardından kendi enerji iyileştirme modeli olan QEPR (Quantum Emotional and Physical Therapy) tekniğini geliştirdi. Bu teknik, vücuttaki küçük vuruş noktalarını keşfederek ortaya çıktı. Avustralya’dan Alaska’ya kadar dünyanın birçok yerinde terapi uygulayan Emery, Tayland’da yaşıyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER